Egyre több magyar színésznő és televíziós személyiség áll ki a nőket érő zaklatás ellen. Sajnos Földes Eszternek – aki egyébként a zenész Lovasi András felesége – is van mit kipakolnia – írja a borsonline.hu.

Földes Eszter, a Válótársak színésznője úgy gondolta, neki sem szabad tovább hallgatnia, egy rövid, de annál hatásosabb Facebook-posztban tudatta: kért már tőle rendező szexuális szolgáltatást szerepért cserébe.

Szereposztó dívány létezik. Konkrétumot nem szeretnék elmesélni, a lényeg nem is az, hogy velem mi történt, hanem az összefogás. Egy nő ilyen helyzetben borzasztó rosszul érzi magát, az a kiszolgáltatottság semmihez sem fogható. Az em­ber nem tud mit mondani, teljesen lebénul. Szerencsém volt, én keményen kiálltam magamért, a nem kimondásával viszont viseltem ennek következményeit, például egy bosszúhadjáratot

– nyilatkozta a Borsnak a színésznő, aki szerint a zaklató, hatalmukkal visszaélő emberek hiúsága nem bírja a visszautasítást.

Földes Esztertől szexet kért a rendező a szerepért

Szavaiból egyébként úgy érződik, többször is kapott már tisztességtelen ajánlatot.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
kiváncsi vagyok, hogy Lovasi, mint férj mit fog tenni? Lovasi nagyon jó fej, okos, talpraesett...talán megkínálja a zaklatót néhány maflással..legalább a neje örömére...
Donáld Tramp
@Aki Én: Azóta nem alszom hogy a csajok feljelenthetnek... 42-év után Megnyugodtál ;) :D :P
havasigyopár
Kárpitostól tudom, hogy van szereposztó dívány.
Lepényleső
(Morbid) ...s a rendező e szereppel lepte meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.