Hetek óta újra börtönben van Tátrai Miklós és Császy Zsolt. Közismert: ők a Sukoró-ügyként hírhedtté vált koncepciós per áldozatai. 2010 őszén már hónapokig előzetesben tartották Tátrait és Császyt – nyilvánvalóan azzal a céllal, hogy megtörjék őket, és kikényszerítsék belőlük a Gyurcsány Ferenc elleni hajszát lehetővé tevő hamis vallomást.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Meddig lehet azt hányni az emberek arcába, hogy ha tudomásuk van bűncselekmény
elkövetéséről, tegyenek feljelentést? Hova és kinek, seggfejek? Polt Péternél, aki azért legfőbb
ügyész, hogy Orbán élete végéig hatalomban maradjon és soha ne kelljen elszámolnia azzal, hogy mennyi közpénzt magánosított a nemzeti érdekre és a szuverenitásra hivatkozva?
Miért nem kell nekünk európai ügyészség, ha egyszer evidencia, hogy itt senki más nem lopott,
csak a szocik? Hát itt lenne a soha vissza nem térő alkalom, hogy bebizonyítsátok,
Magyarországon tisztesség van és becsület, itt nincs az a vizsgálat, ami akár egyetlen büdös
fillért ellopását bizonyíthatná. Hülye vicc volt, ja. Majd jön a hányásszagú duma, hogy nehogy már a Soros által irányított európai ügyészség mondja meg nekünk, ki a korrupt. Tekintve, hogy Polt betonba van öntve, egy európai korrupció ellenes ügyészség csodákra lenne képes ahhoz képest, amit itt elsikáltak az elmúlt években. Nem véletlenül maradunk ki a nemzeti szuverenitásunkra hivatkozva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Olvastam annakidején a könyvet. Kiválóan mutatta be 0rbán rendszerének aljasságait. De hiába, teljesen hatástalan volt. A kudarctól vérszemet kaptak a koncepciós per kiötlői, és most bosszút állnak. Nincs az a kegyetlen börtön és nincs az a hosszú börtönbüntetés, amit 0rbán és bandája meg ne érdemelnének!
nemkati
@Jozefina: Szervezd meg! Én megyek! :)
Nessy
Ez a fidesz "jogállama"! Egy "ha megtörtént volna, de nem történt meg" több éves börtönnel jár, aki meg milliárdokat sikkaszt, az miniszteri biztos jó fizetésért. Aljas egy társulat!
kisrigó
Sajnos ilyen lett a világunk! Elítélnek embereket egy tervezett gazdasági esemény miatt. Az, hogy NEM valósult meg, mindegy, de akarták! Lépten nyomon tapasztalható orbitális lopások, eltulajdonított közvagyon, nyikhaj rokonok, "elvtársak" egyszerű emberek által fel nem fogható milliárdok, utólagos "költségemelkedés" Pl vizes vb!! mind rendben van a hatalom szerint. Ne legyenek illúzióink, a hatalom megtartása szó szerint élet-halál kérdés! Pénz (köz!) van elég. Az ellenzék felelőssége és a szavazóké is, hogy marad-e ez a banda!
nemkati
@kisrigó: Én még abban sem vagyok biztos, hogyha megtörtént volna, az olyan nagyon rossz lett volna Magyarországnak. De ha csak azt nézzük, hogy ez a fideszes csürhe 8 év alatt mennyi állami és önkormányzati vagyont adott/csereberélt el jóval áron alul, már jócskán túlteljesítették a sukorói telekcserét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.