A magyar alkotmányjogász brit titkosszolgálati információkra hivatkozott.

Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint kis túlzással Soros György világuralomra tör, mert a világ számos pontján aktív politikailag.

Az alkotmányjogász a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában azt mondta, Soros György hálózata nem csak demokratikus eszközökkel gyakorol nyomást, arról már 2003-ban voltak brit titkosszolgálati információk, hogy szervezetei élére politikusokat, volt titkosszolgákat állított.

Ifj.Lomnici Zoltán emelte a tétet: szerinte Soros György világuralomra tör

Soros György végső célja ifj. Lomnici Zoltán szerint anyagi természetű, de politikai elképzeléseinek erőszakos terjesztése is hatékonyabb lehet a nyílt társadalmakban. Soros György abban érdekelt, hogy kevert, határok nélküli, a gazdasági köröknek kiszolgáltatott Európa jöjjön létre – mondta.

Az Egyesült Államokban tartja magát az a beszéd, amely szerint Soros György pénzzel vásárolt politikai befolyást, a demokrata párt fő támogatója lett, hálózata titkosszolgálati módszereket is bevet – mondta az alkotmányjogász.

Ez egyes esetekben nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet egyes államokban, ez a helyzet most Magyarországon és Lengyelországban is

- tette hozzá.

Ezzel kapcsolatban megjegyezte még: Soros Györgyöt a bosszúvágy is fűti, a rendelkezésére álló minden eszközzel meg akarja dönteni azt a rendszert, amely az ő korábbi szellemi holdudvarát a "politikai szemétdombra" küldte.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: Youtube

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kovácstól Szijjártóig, Kósától Némethszilárdig mindenki a szánkba rágta, hogy a senki által meg nem választott civileknek, akik befolyásolni akarják a politikát, átláthatóan kell működniük és ezért kell a külföldről támogatott bélyeget rájuk sütni, kérdezném, Lomnici Zoltánt ki választotta meg? Az orosz dezinformációs propagandát toló, erőteljes kormányzati befolyás alatt álló, támogatottságával kapcsolatban ködösítő és félrebeszélő CÖF szóvivője milyen alapon házal mások átvilágításának szükségességével, miközben a lassan 12 éves kormányzást maga mögött tudó gazdapártja nem volt hajlandó megnyugtatóan rendezni az ügynökkérdést? Annak a pártnak a kitartottja, amelyik ma is ügynököket támogat és pénzel, amely moszkvai recept szerint üldözi és rombolja a demokráciát, milyen alapon moralizál, sorosozik úgy, hogy ő maga is a köz pénzén űzi a politikai kitartottság nevű szakmát?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
3dwhite
@SystemError: Azért ehhez felsöfokú nyelvvizsga nem kell.
eszegfu
@3dwhite: 00:17 Nekem az a gyanum, hogy igen... Erősen kétlem, hogy ennek a lénynek az anyanyelve a magyar... egyáltalán nem tudja használni még az irásjeleket sem, vagy hogy uj mondatot mindig nagybetüvel kezdünk és akkor "mondandójáról" nem is beszélek!
eszegfu
@bakegya: Őszintén szólva, én még nem találtam meg a kellő jelzőt rá...talán nincs is ennyire negativ tartalmu szó!
bakegya
@eszegfu: pedig készülhetünk,mert most azért is ránk fog taposni amit ide írtunk!-embertelen ahogy itt megnyilvánul.Nekem se fér a fejembe hogy tud az ilyen ember tükörbe nézni!
eszegfu
@bakegya: Nem készülök erre a "szarkupacra"! Hiszen semmi ujat nem tud irni, csak szajkózza, amit egyszer végre valami forditó programmal sikerült "előállitania". Néha az a gyanum, hogy ő maga sem érti saját irásait, mivel nem anyanyelve a magyar!! Tehát elegáns, nőies mozdulattal átlépem és nem piszkitom be vele még a lábamat sem! Max. másokkal "megbeszélem" a hülyeségeit!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.