A Szentendrei Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett és segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. József pomázi lakos ellen.

A hivatalos rendőrségi honlap közleménye szerint a 33 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szombatra virradó éjszaka, egy budakalászi ingatlan előtt leparkolt Suzuki Swift típusú gépkocsit ellopott.

A szentendrei rendőrök adatgyűjtést követően szombat délután megjelentek egy budakalászi háznál, ahol az utcán felfigyeltek a korábban ellopott Suzukira.

Nem elég, hogy ellopta a Suzukit, még neki is hajtott a rendőrautónak

A jármű vezetőülésében helyet foglaló J. Józseffel szemben a rendőrök ekkor intézkedést kezdeményeztek, amelynek során a férfi az egyik rendőrt megütötte, a gépkocsival pedig megkísérelte a helyszínt elhagyni.

A rendőrök elugrottak a jármű elől, ami ezután két leállított szolgálati gépkocsinak ütközve állt meg.

J. Józsefet és a Suzuki utasát – aki előzőleg a rendőröket észlelve kiszállt a gépkocsiból – a helyszínen elfogták, ezt követően a Szentendrei Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök megállapították, hogy a 33 éves férfi ellen a szentendrei rendőrök egy 2017. október 10-én Pomázon történt segítségnyújtás elmulasztása miatt indított büntetőeljárásban elfogatóparancsot bocsátottak ki. A lopott gépkocsiban utasként tartózkodó 27 éves budakalászi férfi szerepét az ügyben a nyomozók még vizsgálják.

J. Józsefet kihallgatását követően őrizetbe vették, az eset további körülményeit hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vizsgálja.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: police.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
J. József? Talán J. Juszuf, nem? Hiszen magyar ember nem csinál ilyesmit. A bűncselekményeket, a Kormányinfo szerint, kizárólag migráncsot követik és követhetik el. A kopasz és a Lézerdzsoni (a többi illetékessel egyetemben) mindig ezt mondja.
papa.49
@namihami: Szerintem meg Jónás de nem a bálna )))))))))))))))
cikicakk55
@namihami: Ők erőszakoskodni szeretnek.Jogosítványuk nincs,mert ahhoz írni és olvasni is tudni kéne.A kormányinfót végig hazudják.Ha tehetem én is megnézem,de nem Lázár beszámolója érdekel,hanem az újságírók kérdései és az azokra adott válasz.Piszok jól ki tud bújni Lázár a kellemetlen kérdések alól.Nekem az tetszik a legjobban,hogy bár miről is szól a kérdés, a migránsok és Soros mindig bele keverednek a válaszba.
wagabund
@cikicakk55: na ezért nem fogja elengedni Orbán a legokosabb emberét...ilyen csípőből tüzelő debattőr nincs még egy a fidesz házatáján..
cikicakk55
@wagabund: Az biztos,hogy Lázár nélkül Orbánt már rég kivégezték volna. Jó párszor Ő dumálta ki a szarból és jó párszor csak ő tudta megfékezni az ámokfutását. Legalább is lassított rajta egy kicsit. Nem véletlen lépne már le ha tehetné. Nem hülye,tudja,hogy hamarosan már Ő sem tudja a skizofrént visszafogni,akkor viszont megy Ő is a kukába. Ismerem már táskahordozó kora óta. Mindig tudta merről kell Rapcsáknak jópofizni,de arra mindig vigyázott,hogy ne legyen alkesz,mint megboldogult főnöke. Ő volt a város józan szépfiúja.
wagabund
@cikicakk55: hát igen...már Rapcsák is tudta, kit kell maga mellé venni...(azzal együtt, hogy ő is okos ember volt)
cikicakk55
@wagabund: Rapcsák kifejezetten okos ember volt.Még úgy is,hogy elitta a fél agyát sokkal jobb volt a gondolkodása, a logikája sok mostani politikusnál.Ráadásul Rapcsák tényleg a városért volt.Nem szorult rá,hogy lopjon,mert több vállalkozása,céggel is rendelkezett. Én többször is beszélgettem vele,mert a kórházba járt kezelésre,kivizsgálásokra és nem kért a megkülönböztetésből.Emlékszem egyszer ki szóltak a vizsgálóból,hogy " Polgármester úr jöjjön be" és Ő azt mondta,hogy vannak még páran előtte,majd be megy ha sorra kerül. Halála után Lázár is egy darabig nagyon rendes volt,sőt a várossal szemben ma is rendes,de sajnos a FideSS és az egész rendszer amibe belekerült lerontotta a megítélését.
wagabund
@cikicakk55: így van, rendes embernek tartották.(Lázár is az, csakhát a korpa...ugye..)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.