A Fidesz eltörölné a családi házak kötelező kéményellenőrzését, de ez nem sok jóra vezet.. Az ellenzék, az ombudsman és Áder János is tiltakozik, hétfőn a kéményseprők is tüntettek.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
Mit akar, mit akar. Hát hogy hulljon a "férgese", mármint akinek erre sincs pénze.
orbánnak csak az számít magyar embernek, aki megáll a saját lábán: ki tudja fizetni az oktatást, az orvost, a gyógyszereit,saját szükségleteit állami támogatás nélkül.
Aki ezt nem tudja, dögöljön meg, nincs rá gond, nem rontja a statisztikát.
Nessy
@Mirabilis: Állítólag ingyenes a kémény ellenőrzés, viszont nem jön a kéményseprő évente, csak ha hívják. Miután nagy divat a barkácsolás, az olcsó megoldás, lehet, hogy oda nem is hívják majd, nehogy észrevételt tegyen.
simmering73
Ha balhé van, már csak egy felelős marad, a tulaj. Ismerve a magyart, hullani fog a nép, mint az őszi légy. Ez éppen belefér a fidesz retorikájába. Valószínűleg nem elég gyors a népességfogyás, a nyugdíjboom meg a nyakunkon.
Mirabilis
@Nessy: Eddig évente 2000 ft alatt volt - most pontosan nem tudom - a kémény ellenőrzés díja. Nem tétel.
A felháborító:"Az elfogadott javaslat indoklása szerint a jelenlegi szabályok évenkénti, illetve kétévenkénti kéményellenőrzés lehetővé tételére kötelezték a családi házakban lakókat, ami adminisztrációs és időbeli terhet jelentett számukra."
1. adminisztrációs teher? Az ugyan mi?
2. időbeli teher? Akkor el lehet törölni az évenkénti gázóra, villanyóra, vízóra leolvasást is, mert ez is időbeli teher a lakók számára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél