Összetörték Rubint Réka autóját, a fitneszlady azonban nem tartózkodott az autóban, amikor a baleset történt. 

A szokásos szerda reggeli edzésére tartott Rubint, és pont öt perccel azelőtt történt a becsapódás, hogy elindult volna a Fáy utcából. A baleset hírére a híresség férje, Schobert Norbi azonnal a segítségére sietett. Schober­t mind­össze egy üzenetet kapott Rékától, aztán lemerült Réka mobilja, s nem is tudták elérni egymást, ám a fitneszguru tudta, hova kell mennie, hiszen felesége a szokásos edzésére indult el. 

Szerencsére senki sem sérült meg, hívtunk rendőrt, gyors és korrekt intézkedés volt, az autókat pedig trailerrel elvitettem, most meg elhoztam Rékát ebédelni, hogy megünnepeljük, nem történt baja

- nyilatkozta a Blikknek Schobert Norbi.

A baleset úgy történt, hogy kikanyarodott az orvos kocsija elé egy másik autó, a sofőr elrántotta a kormányt, de amikor a fékre lépett, az beesett, és a parkoló terepjárónak csapódott.

A kocsi nem a sajátom, szponzortól kaptam, van rajta casco, akár többmilliós is lehet a kár. Az úrral telefonszámot cseréltünk, a kiérkező rendőrök is segítettek, úgyhogy mindent gördülékenyen tudtunk intézni

- tette hozzá a fitneszguru.

Forrás: Blikk.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem tudok rájönni, hogy kik és mit ""szponzorálhatnak"" ezzel a két balfékkel. Mi lehet az az áru vagy szolgáltatás, amihez a szponzoráló nem szégyelli a nevét használni ennek a két ""szponzoráltnak"".
Mit lehet ezzel a két ""izével"" eladni a piacon?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Nem baj öcskös, egy hét alatt összehaknizzátok vidéken egy kis ugra-bugrával!
volvós
" Nem baj, hogy miről, csak írjanak rólunk " ez a buzeráns szeret szerepelni .
A " kár " több milliós is lehet...hát persze, mert ezé a csontváz csajé !
és a " fintessz guru (?) k...g férj elvitte ebédelni, megünnepelték, hogy nem
sérült meg röhej...
namihami
Nem tudok rájönni, hogy kik és mit ""szponzorálhatnak"" ezzel a két balfékkel. Mi lehet az az áru vagy szolgáltatás, amihez a szponzoráló nem szégyelli a nevét használni ennek a két ""szponzoráltnak"".
Mit lehet ezzel a két ""izével"" eladni a piacon?
nezelodo
Hál istennek nem lett baja! Így eszeveszetten kapkodhatok a távirányító után ezután is, hogy kikapcsoljam a TV-t ha megjelenik ez a nyálas házaspár, megspórolva a gyorsasággal a vérnyomás csökkentőt. Esetleg nem nézem tovább azt a csatornát, amelyik annyira lebéz, hogy feltételezi, hogy elájulok tőlük.
desiro
kiesett a szilikon valakivel pótoltatni kell

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.