Mint ismert, Mészáros Lőrinc cége, a Konzum Nyrt. résztulajdonában álló BLT Group Zrt a Balatontourist megvásárlásával áprilisban befalta balatoni kempingek oroszlánrészét. Alig négy hónappal azután, hogy a kormány elhatározta, gyenge ötmilliárd forintot ad a balatoni kempingek fejlesztésére. A cég végig azt mantrázta, hogy csak üzemelteti a kempingeket, nem birtokolja őket. Később aztán a 24.hu kiderítette, hogy a felcsúti maharadzsa mégis csak megszerzett egy balatonakali kempinget, méghozzá igen rafináltan: a a Konzum Nyrt. egyik igazgatósági tagjának offshore-alapítású cége a legalacsonyabb ajánlatot téve vásárolta meg a területet. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd Most viszont úgy tűnik, hogy Mészáros nem szerzett, hanem bukott egy kempinget – írja új cikkében a 24.hu. A siófok-sóstói Ifjúság kemping az idén még a Balatontourist szálláshelyeként működött, vagyis a BLT Group Zrt. felelt az üzemeltetésért. 2016 márciusában az F1 Consulting Kft. felszámolóként még...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kokopelli
@Clavigo: ..ne sírj!Nyitottam a nevére egy kontót,amire a szegény nyögdíjasok
átutalhatnak egy kis píszt! (közjegyző jelenlétében,mert a szegénynek,csak a be-
csületük marad)! ;--)
papa.49
A kötelet a nyakára INGYEN FOGJA KAPNI !!!
quadrocopter
Végre jó hírek is vannak! Analfa Béla talán észre se vette, hogy kevesebb helyen szerepel a neve!
mackoka46
Félreértés történt. Rájött a geci, hogy strómanja rossz ingatlant vett, és most, hogy már a bíróságok is elesnek a geci galeri állandó támadásaitól, imitálva a bírói függetlenséget, egy csapásra két légy alapon lemondtak a kempingről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.