Az Országos Rendőr- Főkapitányság (ORFK) országos baleset-megelőzési bizottsága 181,7 millió forintos közbeszerzést írt ki 46 ezer hátizsák beszerzésére, a keretösszegtől az ajánlattevő akár harminc százalékkal is eltérhet.

Forrás: veol.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Lehet, hogy valóban elengedhetetlenül szükséges a gyerekeknek a "fényvisszaverős" hátizsák... de talán jobb lenne, ha jutna szék az óvodákba, vagy éppen az iskola bővitését, felujitását a nyári szünet alatt elvégezve, nem kellene most több iskolába "szétszórva" sörpadokon ülniük. Az is igaz, hogy a rendőrség vásárolja ezt közlekedésbiztonság miatt -- nyilván ez a szakmájukhoz tartozik -- és EU-s pályázati pénzből, tehát csak erre költhetik.
eszegfu
@nusika: Ezt még nem olvastam... Összevetve a külföldön épitendő óvoda 38,5 milliárdba, mig ezek a hátizsákok 181,7 millió EU-tól kapott pénzbe kerülnek. Az, hogy "felháboritó", elég enyhe kifejezés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.