A Závecz Research friss adatai szerint a Fidesz felfele szálló ágban van, a második legerősebb politikai erő a Jobbik, és a DK erősebb az LMP-nél.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@Béla333: Vedd figyelembe hogy fidesz kdmp.
Mézike
@Horizont: :-) Jaaaa. értem.:-) Mostanában nem nagyon vagyok fenn. Azt se tudom lassan kik kicsoda.
Mézike
@Horizont: Nocsak? Entero 2 -höz van "szerencsénk" ? Ő volt az a jelentgetős fajta...
Mézike
@Horizont: Hát na. Entero az ...tényleg! Ő merre van?
adrenalink
@Horizont: nov.17 18:10-re Nem kell hánynod, csak logikusan gondolkodnod! Hány ember meri nyíltan felvállalni ma Mo-on a fityisztől eltérő politikai szimpátiáját... ? Egyébként éppen a napokban hallottam Gyurcsány szájából, hogy Zaveczékért tűzbe tenné a kezét.:-)
adrenalink
@Horizont: NORMÁLIS körülmények között persze, hogy nem helyes! De ez most a kis magyar valóság... Nem 1000 embert, hanem 5-6 ezret próbálnak faggattni, amiből végre egy ezres használható minta összejön, kivéve a Nézőpontot, mert ők biztosan tudják kiket kell felhívni az elvárt eredmény érdekében. Orbán nem véletlenül fosik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.