Gulyás Gergely, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője szerint ez azért van, mert azokba az országokba kell irányítani a bevándorlókat, ahol még kevés van.

A politikus a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában elmondta, ez nemcsak Magyarország, de minden más ország számára is fenyegetést jelent, amelyik elutasítja a bevándorlást.

Gulyás Gergely a LIBE-bizottság jelentésével kapcsolatos csütörtöki szavazásról azt mondta, a néppárti frakció jelentős része is megszavazta azt, és a magyar "balliberális ellenzék" egyik EP-képviselője sem ellenezte. Ez szerinte elég nagy felelőtlenség, amikor a magyarok 80-90 százaléka ellenzi a bevándorlást.

A tagállami kormányokban messze nincs akkora támogatottsága az ügynek, mint az Európai Parlamentben, ezért kell közvetlen támogatást is felmutatnia magyar kormánynak, ezt biztosítja a nemzeti konzultáció – tette hozzá.

A parlament "Soros-konzultációs ívet töltött ki" a bevándorlást támogató nyilatkozattal – fogalmazott a politikus. Hozzáfűzte, az EP részvételének örülnek a konzultációban, de még jobban örülnének, ha a magyar emberek minél többen részt vennének ebben, és a parlamentinél "sokkal normálisabb" véleményt fogalmaznak meg.

Gulyás Gergely beszélt arról is, hogy az EP-nek torz a felfogása akkor, amikor szolidaritásra kéri az országokat a bevándorlással kapcsolatban, mivel olyanokkal szemben kéri ezt, akik nem tartják be a szabályokat és illegálisan lépnek az unió területére. Közölte továbbá: a kerítés maga a szolidaritás, mert ezzel "megkímélik" a Nyugatot azoktól a bevándorlóktól, akik Magyarországon keresztül feléjük tartanának.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR PRÉDlKÁTOR
...meg a kitelepítési... amikor a magyarországi magyarok mennek Nyugat-Európába dolgozni...
Csizmás Kond
Ez a mingráncstelepítés ugyanaz a szemérszórási politika amit a gyenge árúval és a szó szoros értelmébe véve a nyugati szeméttel csinálnak csak most már emberekkel...
...ez a nyugat...ami neki nem kell erőszakkal a gyengébbre nyomja.
Pálinkás Pál
@DR PRÉDlKÁTOR: ..Nos gyengeelméjű barátom...a magyar az uniós állampolgár,aki szabadon mehet dolgozni az unión belül,ahová akar!!!Azonkívül...milyen veszélyt jelent rád aki kinn dolgozik???
quadrocopter
" Ez szerinte elég nagy felelőtlenség, amikor a magyarok 80-90 százaléka ellenzi a bevándorlást."

Ezt vajon milyen felmérés igazolta, amikor mindössze 1.2 millió nemzethy papír ment eddig vissza és ezért kellett bevetni a telefonos zaklatást is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél