"Soros György igyekszik átvenni a hatalmat az uniós intézmények fölött, a legerősebb befolyása az Európai Parlamentben van, több mint kétszáz képviselő számít a megbízható szövetségesének". Erről Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője beszélt az M1 vasárnapi műsprában.

Hozzátette:

ezek a képviselők Soros György érdekeinek, elvárásainak megfelelően szavaznak, ez történt most is, amikor az Európai Parlament megszavazta a felső korlát nélküli kötelező betelepítési kvótát.

Az elmúlt időszakban az uniós intézmények és ezek a képviselők nem az európai polgárok akaratát veszik figyelembe, sokkal inkább különböző pénzügyi-gazdasági körök elvárásait, jelen esetben Soros Györgyét – tette hozzá.

Az intézet kutatásai szerint a kelet-közép-európai társadalmak többsége elutasítja a kötelező betelepítési kvótát, és nem bevándorláspárti

- mutatott rá.

Deák Dániel elmondta, Soros György a világ egyik leggazdagabb embere, aki komoly pénzügyi nyomást tud gyakorolni a politikusokra és intézményekre.

A milliárdos személye az Egyesült Államokban is vitákat kavar, és tevékenysége a környező országok lakossága előtt is nyilvánvalóvá és elutasítottá kezd válni az intézet felmérése szerint

- fejtette ki.

Ahogy azt korábban megírtuk a Fidesz szerint az elmúlt napok fejleményei újra igazolták, hogy a brüsszeli döntéshozók Soros György kézi vezérlése mellett hozzák meg "migránspárti döntéseiket".

Puskás Imre, a Fidesz szóvivője szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott:

Soros György az elmúlt napokban ismét Brüsszelben járt és eligazítást tartott.

Egy, az internetre felkerült kép igazolja, hogy a milliárdos Cecilia Wikström svéd liberális EP-képviselővel, az "egyik legbefolyásosabb bevándorlásügyi politikussal" találkozott november 10-én – mondta el a kormánypárt szóvivője, és hozzátette, hogy Wikström készítette elő azt a jelentést, amelyet csütörtökön fogadott el az Európai Parlament, annak tartalma pedig pontról pontra visszaigazolja a milliárdos elgondolásait.

A Fidesz szóvivője kérdésre válaszolva közölte, feltételezésük szerint az emberek a jelenlegi nemzeti konzultációban az összes korábbinál nagyobb aktivitást mutatnak majd.

Forrás: MTI

Címlapi fotó: YouTube

115 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Már nem lehet jelzőket találni erre a sok megszólaló baromra, meg azokra sem akik ezt a sok hülyeséget beveszik. A határra, Magyarország tábla helyett az elmebetegek földje feliratot kellene már kitenni.
Tisztelet a kivételnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@kereső: Az NI3 nagyon hasznos valami, képes dezitegrátorként is működni!
kokopelli
@kereső: ..előkészítés alatt van a "durbincs magyar,ill a magyar durbincs" szótár,
kimondottan 14 éven felüli hátrányos helyzetű magyarul tudó román gyermekeknek!
Nem ajánlatos 14 éven alul,az álmatlanság és a normális fejlődés akadályoztatása
miatt!
Qqberci
Soros már az egész galaxis ura, csak még nem jelent meg az Agyar Közlönyben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.