Tuzson Bence államtitkár szerint a Soros-tervnek az a célja, hogy lebontsák a kerítést és beengedjék a "migránsokat" az országba.

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint a "Soros-terv" célja, hogy bevándorláspárti kormány legyen Magyarországon, lebontsák a kerítést, beengedjék a bevándorlókat és ne legyenek nemzetek.

Tuzson Bence pénteken az M1 aktuális csatornán arról beszélt: Soros György üzletember megszólalásaiból azt látni, hogy benevezett a választási kampányba, pénzt "pumpál" Magyarországra, civil központokat hoz létre vidéki nagyvárosokban. Ezek az ő céljait segítenék, a bevándorlás erősítését, és azt, hogy hosszú távon megváltozzon Magyarország – fűzte hozzá.

Szerinte ez egy választás előtt különösen veszélyes, hiszen külföldi pénzből támogatnának magyarországi szervezeteket azért, hogy befolyásolják a választások eredményét.

Arra a kérdésre, hogy kinek az oldalán avatkoznának be ezek a szervezetek, Tuzson Bence azt mondta: még nem látni, hogy alakulnak a baloldalon a választási viszonyok, de az biztos, hogy bevándorláspárti képviselőket juttatnának az Országgyűlésbe.

Az államtitkár kiemelte: a bevándorlás kérdése "magyar nemzeti létkérdés", a kormány pedig "magyar Magyarországot" szeretne.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Honnan "ismerik" ezek ennyire a Soros tervet? Lehet csak nekik van belőle egy pèldànyuk az egèsz vilàgon.
Helyzeti előny, az tuti. Mindig tudjàk mi következzen.
Cssk a Soros kezd beleköpni a lèbe :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Honnan "ismerik" ezek ennyire a Soros tervet? Lehet csak nekik van belőle egy pèldànyuk az egèsz vilàgon.
Helyzeti előny, az tuti. Mindig tudjàk mi következzen.
Cssk a Soros kezd beleköpni a lèbe :)
quadrocopter
Navracsics (is) megmondta a frankót a "Soros-tervről" ezek a barmok meg szellemeket üldöznek a nagy magyar pusztában, mert nem bírtak el a CEU-val, ezért annak ötletgazdáját harapdálják!
lampa laz
"Az államtitkár kiemelte: a bevándorlás kérdése "magyar nemzeti létkérdés", a kormány pedig "magyar Magyarországot" szeretne."
Ha egyszer rájöttök, h a négerekből is (nemcsak az ukránokból) lehet "nemzeti, őshonos" magyar szavazót csinálni, jöhetnek azok is.
mackoka46
Ezt a mocskot is kitilthatnák már az US-ből. Akiket a fideszék jogellenesen benyomnak a börtönbe, azok nem utazhatnak be, ezek a dögök miért mehetnek ?
csipetke
Tuzsonnak elfelejtett szólni a gazdája,hogy már nem kell a Soros-rizsát nyomni?
Lepényleső
Tennék rá,ha csak egy kicsivel is jobban élhetnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.