The Hungarian government's spokesman says its campaign against the influence of Hungarian-American financier George Soros is the most successful of its national consultations asking voters for their opinions on different issues.

Forrás: foxnews.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Kovács Zoltán egy cinikus alakja a kormánynak. Hiába MONDTA KI A BÍRÓSÁG, HOGY HAZUGSÁG AMIT A HELSINKI BÍZOTTSÁGRÓL állitottak egy évnek kellett el telni a nyilvános bocsánat kérésnak. Igaz a pénzbüntetést a jogerőre emelést követően kifizették.
De milyen érdekes továbbra is állitja, hogy az igaz amit Ők mondanak.
karma1
@szaboria1: kovacs meg a tobbi cinikus hosszulof@sz az igazsagot teljesen ignoralja - es hat sajnos a Fox News erosen partolja az orbanhoz hasonlo diktatorokat - ez a tv allomas trump hirharsonaja, a demokratak lekopkodoje...
Mondd mar, legfeljebb ez is egy strigula lesz a bunlajstromukon, hozzacsapva banatoskepu hazudos kovacshoz,

Gyuri bacsi, kar volt ezeket a kotonszokevenyeket egy fillerrel is tamogatni. Nem akartak ezek dolgozni egy pillanatot sem, egyikuk sem...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.