ó nem, korántsem Komor János – zárójel.hu Bayer már nem tud kimászni a függöny mögül, amit elé húztak. Megállás nélkül megy a “sorosozás”, a vádaskodás, és ki nem hagyható a gyalázás. Amit ez az ember, mint “újságíró” produkál, messzemenően katasztrófa! Minden, ami elhagyja a száját nem más, mint értelmetlen gyalázkodás, és szitkok tömege. Ez az ember újságíró? Bayer Soros Györgyről – nem az a baj, hogy ön egy elaggott, elbutult vénember, ó nem, korántsem A fenti sorok is a lovagkereszttel kitüntetett Bayer Zsolt szavai, ami hol máshol, mint a magyar idők oldalán jelent meg. Íme itt van töménytelen zagyvasága módosítás nélkül. “Beszéljünk őszintén: nem az a baj, hogy ön egy elaggott, elbutult vénember, ó nem, korántsem! Az elaggottságnak, agyalágyulásnak van és lehet méltósága, és mindenképpen van helyi értéke. Arról nem beszélve, hogy az ezzel szembesülőt eleve lefegyverezi, mert együttérzésre, szánalomra, megértésre, türelemre kényszeríti. Ön azonban egy cégéres gazember...

Forrás: serfozoistvan.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A Magyar Érdemrend lovagkeresztjének és a fidesz ötös pártkönyvének tulajdonosa. Aki melegszívű, lovagias és aki sohasem lesz agg, sohasem lesz elbutult, sohasem lesz vénember... Megáll nála az idő, vagy már meg is állt. Ő simán csak egy velejéig aljas, romlott, bunkó fideszes. Egy ócska ripacs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Anno ugyanilyen vehemenciával nyalta az akkori párt és kormány talpát, amikor még a Szabad Nép "publicistája" volt! Egy kaméleon hozzá képest maga a stabilitás!
Qqberci
@Manhattan: Miért van az, hogy a "fidesz ötös pártkönyvének tulajdonosa" helyett azt olvastam, hogy "fidesz ötös patkánykönyvének tulajdonosa"?...
Manhattan
@durbincs: Kicsit érthetőbben légyszi...
kokopelli
@Manhattan: találkozott a román tesóival,azért olyan biztos benne!
Amíg Pesten van addig az öccse futtatja a mamát otthon a havasokban
a medvéknek! Az üzletnek menni kell,hiszen az öccsét is maga csinálta,
hogy legyen helyettese a mama altesti vállalkozásában! Primőr szamó-
cáért nem rossz üzlet! :--)))))))
kokopelli
@volvós: nem názi a Bayoros-trágya,mert egy názi egész életében názi!
Ez az emberszabású,meg vedlik,mint egy kígyó! Mennyi idő alatt lenne új-
ra szocialista ez a genyó?! ;--)
Sámannus
Nem az a szégyen hogy ez a kretén köcsög egy vénemberen hegyezi a tollát, hanem az, hogy egy fiatal magát értelmiséginek vélő pojáca, hogy lehet fiatalkora ellenére ilyen szenilis agyalágyult mint te vagy. Te geci szlovák rendszámos hazaáruló bélféreg a nemzet testében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.