A Bloomberg emlékeztet, hogy Soros György kedden közzétett írásában úgy vélte: a magyar kormány propagandájának egyes elemei a nácik antiszemita propagandáját idézik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hírűnk a világban,...büszke és erős. Hadd gratuláljak az összes fitymaszbunkó kondatagnak.
Nessy
Csak tudnám,. hogy miért jut egyre többször eszembe Orwell 1984 c. regénye. A könyvből merítve ötletet, meg lehetne olcsóbban és egyszerübben is úszni a Soros elleni gyűlölet kampányt.
Ott volt a napi 2 perc gyűlölet. ma már nem lenne probléma, hogy este a híradók után minden csatornán megjelenne egyszerre Soros képe, és a narrátor mondaná a Soros tervet. Mindenkinek kötelező lenne két percig Sorost gyűlölni, aztán mehetne tovább a műsor!
mariaberta
És mi lesz akkor, ha Soros után Orbánt pörzsölik? Mert ugye úgy belejött nevezett az általa elvégzett disznó pörzsölésbe? Minden forgandó,,,, nemde kedves Pócs ?
namihami
Csodálkozik még valaki azon, hogy erdélyi ""testvéreinknek"" milyen könnyen sikerül belopni magukat határon-inneni ""testvéreik"" szivébe?
Ha egyáltalán ott készült ez a kép, akkor is marhára unalmas már az állandó potyázásuk, amire egy-egy ilyen ""kedves"" fotó méginkább rá tud tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.