A Fidesz szóvivője szerint Soros György pénteken megjelent cikkével egyértelművé tette, hogy teljes erővel beszállt a magyar választási kampányba. Puskás Imre budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: Soros György nyilatkozatának – amelyben a milliárdos üzletember a kormány ellene folyó kampányának fejleményeire reagált – az az üzenete, hogy a magyar kormány és a magyar nép áll leginkább útjában a …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
No és a hatmillió nem küldő szavazó az smafu? Ez a kotorékeb csak a legkorruptabbakkal hivalkodik.
RonaGyuri
s mond kis-pajtás, ha már annyira szeretsz más zsebében turkálni, neked miből volt pénzed egy önálló ügyvédi irodára azonnal a szakvizsga után???
RonaGyuri
most esett le ...; ez a faszi volt az, aki mikor a minap kiröhögték, mert 2 milliárd konzultánsról zagyvált, nem azt mondta, hogy tévedtem! Nem, helyette kiosztotta hülyeségén nevetőket, hogy a válaszolókat nevették ki! =))
Sámannus
No és a hatmillió nem küldő szavazó az smafu? Ez a kotorékeb csak a legkorruptabbakkal hivalkodik.
peterkelemen
Reméljük Soros Gyuri bácsiék már készítik a felcsúti törpe likvidálásának tervét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.