Nem tartja méltónak a Dunaújvárosért Díjra a Quimby együttest a város polgármestere, az elismerést mégsem vonja vissza, mert azt nem illik.

A város fideszes polgármestere, Cserna Gábor ezt egy, az ATV birtokába jutott felvételen mondta el. Korábban a polgármesternek nem volt problémája a népszerű zenekarral, a díjat 2012-ben ítélte meg számukra a közgyűlés. 

Dunaújváros polgármestere nem tartja méltónak a Quimby-t a város kitüntetésére

Fotó: MTI

Dunaújváros polgármestere november közepén, a közgyűlésen beszélt arról, hogy egy fiatal tehetséggel szemben méltatlannak tartja a népszerű Quimby zenekart a Dunaújvárosért Díjra.

A DK helyi képviselője szerint azért mondta mindezt a város vezetője, mert Kiss Tibor, a zenekar frontembere egy versében varangykirálynak nevezte Orbán Viktort.

A zenekar énekese a Varangykirály című versét idén márciusban, a HírTV Alinda című műsorában szavalta el. A frontember akkor hangsúlyozta: nem politizálnak, de ír olyan szövegeket, amelyek aktuálisak.

A zenekar menedzsere az ATV Híradójának megkeresésére azt mondta: egyelőre nem kívánják kommentálni az elhangzottakat.

(ATV)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Valaki elmagyarázta talán ennek a városvezetőnek, miről is szólnak a Quimby dalai? Hát elég sok idő kellett, hogy megértse, vagy többször is a szájába rágták?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Valaki elmagyarázta talán ennek a városvezetőnek, miről is szólnak a Quimby dalai? Hát elég sok idő kellett, hogy megértse, vagy többször is a szájába rágták?
Nessy
@nezelodo: Tudod, a hülyéknek kétszer, a komplett hülyéknek háromszor kell elmondani valamit, hogy felfogják! A "híveknek" naponta háromszor!
ila51
még mostanában inkább jólfésültek...én a meredek szakaszukban jobban szerettem Őket

mit álmodhatott ez a polgi ?
nezelodo
@ila51: Lehet, hogy a mini elnökünk megint alkalmaz boszorkányt a kormányában, mint az első királyság alatt, és az súghatott e jeles férfiúnak... Jaj csak le ne cseréljék a jövőbelátót, halottlátóra, mert, mert hátha a kiskopasz módszereit sugallja a főnökének!
Nessy
@nezelodo: Ne viccelj! A "kiskopasz" liliomos kis cserkész volt Orbánhoz képest!
nezelodo
Kiss Tibi visszafogottan válaszolta meg a város eszének a jajongását! Mi lett volna, ha megkérdezi, mire költötték a 200 ezer forintot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.