ATV Start című műsorában Vértes András a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke azt nyilatkozta, hogy „Magyarország helyzete jelenleg nem olyan rossz” , csak azért nem kaptunk az Uniótól több pénzt, mert a magyar kormány nem kérte azt, mondván úgyse kapjuk meg.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@RonaGyuri: ne aggódj,még "a zemberek" lóvéja is hozzájön!
Sok az éhes rabló,és nagy a családjuk! ..a kisgömböc...! ;-)
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/12/sisak-1024x576.jpg
Megvédjük az országot. A közpénztől biztosan. Magyarok! Véreim! Ne engedjük, hogy elragadják az őseink véráldozatával megszerzett hazánkat! Védjük meg, harcoljunk, ontsunk érte vért, verjük ki az ellenséget! Éberség! Semmi áldozat nem sok ezért a drága földdarabért. Érdemes érte fázni, éhezni, lemondani mindenről. Mert megérdemli. Mert megérdemeljük. Most egy kicsit harcoljatok egyedül, drága polgárok. Mi, a kormány megpihenünk, elmegyünk egy kicsit kikapcsolódni valami kellemes tengerpartra, pukkadásig tömjük magunkat töltött káposztával és tejszínhabos kaviárral, bejglivel. Rólatok sem feledkezünk meg. Majd gondolunk rátok, ti álljatok be addig is az ételosztáshoz kijelölt sorba, fejeteken a sisakkal és legyetek nagyon éberek.
Nessy
Hibás a cikk címe! Nem "mi" kapjuk, hanem pártunk és kormányunk jóvoltából a haverok! Mi a beruházások önrészét fizetjük be, Mészáros, Garancsi és a többiek nevében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.