Nem maradt el a köszönet a kétmilliónál is több visszaküldött kérdőív után.

Orbán Viktor üzent a nemzeti konzultációban részt vevő magyaroknak

"Szeretnék köszönetet mondani azoknak a magyaroknak, akik reszt vettek a nemzeti konzultációban, kölcsönadták nekünk, nekem az erejüket, s lehetővé tették, hogy ezen a csúcson – különösképpen péntekre virradó éjszaka – sikerüljön visszaverni a támadásokat, amelyekkel Magyarország szuverenitását kis híján megsértették"

- fogalmazott a miniszterelnök Brüsszelben, az európai uniós csúcstalálkozót követően pénteken.

A nyilatkozat Orbán Viktor Facebook-oldalán  jelent meg.

Elmondta, véget ért az uniós vezetők hosszúra nyúlt kétnapos tanácsülése, amelynek komoly tétje volt Magyarország számára. Megakadályoztuk, hogy olyan eredmények szülessenek az uniós csúcstalálkozón, amelyek következményeként idegeneket telepítettek volna bevándorlóként Magyarországra. Ahhoz, hogy ezt sikerült megakadályozni, sokmillió magyar ember egybehangzó akarata kellett. Köszönet érte – jelentette ki Orbán Viktor.

A miniszterelnök a videóban "szép adventet, áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket" kívánt "Magyarország minden polgárának".

"Ami 2018-at illeti, arról most csak annyit mondhatok önöknek: Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!"

- mondta.

Kora hajnali, ugyancsak Facebook-oldalán közzétett nyilatkozatában a miniszterelnök azt emelte ki, hogy az uniós vezetők a brüsszeli csúcstalálkozón egyetértettek a migráció úgynevezett külső kérdéseiben – a határvédelemben és a migránsok megállításában a határokon kívül –, de továbbra sincs egyetértés köztük a betelepítések és a bevándorlás kérdésében.

"A jó hír, hogy egyetértettünk a migráció úgynevezett külső kérdéseiben: határvédelem és a migránsok megállítása a határon kívül. A rosszabb hír az, hogy továbbra sem értünk egyet a betelepítések és a bevándorlás kérdésében. Továbbra is sokan vannak – nagyok és erősek – azok, akik nem megállítani akarják a migrációt, hanem be akarják hozni a migránsokat Európába, és utána pedig kötelező erővel szét akarják osztani. Így Magyarországra is akarnak betelepíteni idegeneket, migránsokat, dacára annak, hogy mi ezt egyáltalán nem akarjuk"

- mondta a kormányfő, hozzátéve: "a közép-európaiak jól harcoltak, a lengyelek, a csehek, a szlovákok a szlovénok és mi is".

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A K. Anyjának üzengessen! ORBÁN TAKARODJ!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Csak ennyire képes. Sunyi módon üzengetni, megbójni a rádió studiójában és onnét osztani az észt. Ki nem mer állni egy nyilvános tv vitára!!! Akkor milyen ember az ilyen???
magyarbakancs
Mért csak azoknak üzent aki vissza küldte a nemzeti konzíliumot?
A többi honfitársa már nem is tartozik a nemzethez?
Zeta
Sok millió ember?
Meg amit hozzá hazudtak!
csipetke
Mindig tudtam,hogy a fészbuk nagy kupleráj...
Edmond Dantes
És mit üzen annak az ötmillió nyolcszázezernek,akik bedobták a szemétbe?
kokopelli
@papa.49: (8:32 tegnap)
IQ és tanácsadói minőség kérdése!...még kérdés? ;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél