A jövő tavaszi magyarországi választáson Európa sorsa is eldőlhet - hangoztatta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országos választmányának ülésén szombaton Budapesten. Kövér szerint Európa sorsa múlhat a magyar választáson Kövér László A házelnök - aki a Fidesz választmányi elnöke is - a választások tétjeként hivatkozott az elmúlt 7-8 évben nagy nehézségekkel elért eredmények megőrzésére, továbbá arra, hogy Magyarország magyar ország tud-e maradni. Kiemelte, hogy Magyarország ma lélekszámánál, gazdasági teljesítményénél nagyobb befolyással bír a nemzetközi politikában, s ennek szerepe van abban, hogy Európa megőrzi-e keresztény karakterét.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Szerintem csak pár száz emberé - és főleg itthon.
Pálinkás Pál
Nem te bajszos tahó...csak a tiétek,mert ha buktok akkor sitten rohadtok el mind!!
Qqberci
MorcosBajsznak agyára ment az elmúthétév...
Nessy
Ezt még egy átmulatott szilveszteri hajnalon is nehéz lenne komolyan venni! Neki is a bajuszára csöppent a házipájinka, mint a kisegérnek,
aztán fellépett a "hol az a macska" effektus?
Pont ők mernek "kerszténységről" papolni? Hiszen még a szűkített Tíz parancsolatot sem tartják be! A "keresztényi szeretet náluk kimerül a róla való beszédben, hiszen azt sem tudják mi az!
A Szent család ha erre tévedne ma, karanténba zárnák, megaláznák, mint migránsokat! Dőljön rátok a karácsonyfa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.