Erősödött kissé a forint a főbb devizákkal szemben a jegybank piaci várakozásoknak megfelelő keddi kamattartó döntését követően a bankközi devizapiacon.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa keddi kamatdöntő ülésén nem változtatott az alapkamat 0,9 százalékos szintjén és a kamatfolyosón sem. A döntés megfelelt a piaci várakozásoknak.

Egy kicsit erősödött a forint

Fotó: Pixabay

Az euró jegyzése negyed óra alatt 313,10 forintra csökkent a döntés bejelentése előtt tartott 313,20 forintról. A dollár jegyzése 265,00 forintról 264,78 forintra, a svájci franké pedig 269,15 forintról 268,87 forintra csökkent.

Az euró jegyzése kedden reggel 313,33 forinton, a dolláré 265,64 forinton, a svájci franké 269,46 forinton állt.

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
2017-ben sem pihenhet a magyar átlagpolgár. Ahogy zuhan a népszerűség, úgy költ egyre többet a kormány saját maga fényezésére, a mi pénzünkből, értelemszerűen.
alfahir.hu/sites/default/files/kepek/header_bg.png
A Magyarország jobban teljesít szlogent egyelőre úgy tűnik nyugdíjba küldték, ami nem is csoda, hiszen jobban teljesíteni csak valamihez képest lehet (a szoci érának pedig lassan öt éve már, hogy vége), erősödni viszont tényektől, külső változóktól függetlenül is lehet. Így a derék magyar állampolgárok fejét nem lehet összezavarni olyan apróságokkal mint például a "mihez képest" kérdés feltevése.
Eladott Ország
@Eladott Ország: ma, 15:09 öt év = hét év
Sámannus
29-én meg szárnyalni fog. Trükkök 100-ai lesznek, most fogják kilopni az ország szemét.
Clavigo
Egy eur...313 ft ??? Lemondott már a Zsírmore ?? Ha már egyszer 300 ft. fölé ment az euro...úgy 6-7 éve..
namihami
Na ugye, hogy igaza van a Vezérnek és valóban dübürög a gazdaság. Most is javult a forint az Euroval szemben 10 azaz tíz egész fillérrel. Már 313,10-re zuhant az Euro az eddigi 313,20-ról.
Mi ez, ha nem orbitális mértékű javulás a gazdaságban? Még néhányszor 5-10 fillér és a svájciak és a többiek sírva jönnek elkérni a Matolcsy szárnyait, hogy a saját valutájuk lefelé történő repülését megakadályozzák.
simmering73
Nofene. Csak nem Erős Pistával kenték be?
Eladott Ország
@simmering73: tegnap, 17:35 ; ...és Bróker Mercsi Belizei elfagyizott/elsíbolt milliárdjaival...
kereső
@Eladott Ország: tegnap15:09, peti papagáj 2006":Az embereknek elegük van a luxuskormányzásból. A Fidesz szerint az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejuskormányzásra van szükség, és a limuzinszocialisták helyett felelős döntéshozók kellenek a parlamentbe és a kormányba is "
nevemnick
Tapsikoljatok narancsos birkák, hogy a böske utalvány már tíz fillérrel erősödött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.