Egy októberi lopás elkövetőjét keresi a rendőrség, az ismeretlen férfi az Örs vezér terén az aluljáróban lopta el egy cseh férfi iratait és pénzét.

A BRFK közleménye szerint egy ismeretlen elkövető még október 20-án 0 óra 40 perc körül Budapest X. kerületében, az Örs vezér téri aluljáróban ellopta egy cseh állampolgár személyes iratait, bankkártyáját és készpénzét, majd elmenekült.

A férfiről a térfigyelő kamera felvételt készített.

Az ismeretlen férfi 35-40 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fehér baseballsapkát, sötétkék dzsekit, karján világoskék csíkkal, sötét alapon mintás pulóvert, sötétszürke nadrágot és világosszürke, zöld fűzős cipőt viselt.

"A BRFK X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén" – olvasható a közleményben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
jól kvadrál az előző 3'-el ezelőtti bejegyzéssel !!! =))
mackoka46
Fideszes ! Nen kell foglalkoznia a rendőrségnek vele, Törvényes a lopása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.