A Nébih lejárt szavatosságú, jelöletlen, penészes, erősen szennyezett és szabálytalanul előállított hústermékek megsemmisítését rendelte el.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Clavigo: "Az üzlet a súlyos hibákat azóta kijavította, így az ismételt hatósági szemlét követően újra kinyithatott." Az alkotmányos illetéket azóta (Voldemort) lerótták.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
No már ne..nem a multinál,hanem piacon ,magyar termelőnél??, Hogy is van ez nemzethy testvérek??
nezelodo
@Pálinkás Pál: Jaj ne húzogasd a szádat, örülj, hogy ezt a sikert nem a belvárosi tanyafejlesztési programmal érték el. Végül is árulhattak volna lépfenefertőzött húst is, ahogy a FM vezetőjének barátja tette a közétkeztetésben Hevesben.
wagabund
"Menő budai piacon találtak az ellenőrök 3 tonna büdös húst"

a népek meg büszkén dicsekszenek, hogy a piac az igazi, nem a multi...
...amúgy a disznó sem tudja mitől hízik...most megtudtuk, hogy mi mitől hízunk(vagy fosunk).. na, megyek is a fayanszra...
Clavigo
Elfelejtette a tulaj letenni az alkotmányos ( Voldemort) hozzájárulást ?? Hát ez gáz...Egyébként hallott valaki olyanról,,,hogy egy ilyen " buli " után megtalálták a simlist ?? Ne adj isten ,még le is csukták volna ? 3 tonna szar...MELYIK BESZÁLLÍTÓROL IS VAN SZÓ ,,???
nyanya001
Igazi hungarikum ! Ezt vedd, ne a rothadt kapitalista multinál vásárolj !
Eladott Ország
@Clavigo: "Az üzlet a súlyos hibákat azóta kijavította, így az ismételt hatósági szemlét követően újra kinyithatott." Az alkotmányos illetéket azóta (Voldemort) lerótták.
nezelodo
@Clavigo: Melyik beszállítótól való? Csak nem a számlát keresed? De ugye ezt nem komolyan gondolod? Melyik piszkítana saját fészkébe egy ÁFÁ-s számlával, hacsak nem a számla a fő terméke és ÁFÁÉ-ért azt árulja?
Különben is minek tartanák akkor a tokás NAV-ost? Ennek nincs annyi esze, hogy egy éjjel egyetlen enter leütéssel rendezze a hívek jutalmazását, meg az dósságuk eltörlését, mint ahogy a Simlicska tette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.