A TAO egyedülálló tündöklése és …. ihlette meg a volt MSZP-elnököt. Arról elmélkedik, hogy ez a fajta juttatás úgy tűnik az adományozónak, mintha ingyen pénzt juttatna a neki leginkább szimpatikus helyre. Pedig, ha végig gondolná, hogy végülis tőlünk, mindannyiunktól orozza el, akkor…?

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

Itthon - 2019. April 18., 18:26
Innen vonat egy darabig nem indul
Nagyvilág - 2019. April 18., 18:23
Bejelentette lemondását az igazságügyi miniszter

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
ezt megpróbálnák a görögöknél, már rég lángolna a Parlament. A románoknál meg az egész Cosa Nostra rácsok mögött lenne. Ez a bamba nép meg csak bámul ki a fejéből a kukucskáló nyíláson át.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@pásztor maldonado: szeva, jó utat. Nehéz lesz nélküled, de kibírjuk vhogy...
Jozefina
Ildikó mindig fején találja a szöget!!! Kíváló miniszterelnök lehetne belőle!!! Dörzsölt és józanul gondolkodó politikus!!!
pásztor maldonado
@Equus: Ugye nem baj, ha nem köszönöm meg a... az igazából semmit?
Na jó, mégis megköszönöm a semmit: Köszönöm!
Nekem is jobb lesz nélkületek.
Hunor és magor, meg a csodaszarvas...
Aha.

Piros alapon zöld fenyők övezte fehér csodaszarvasos kötött pulóverben szökdelni a Vörösmarty téren a TEK-es pusztító harci jármű előtt, ami tele van teljes vegyvédelmi felszerelésben feszítő erős emberekkel, akik... erősek (még kerestem volna sok tulajdonságot bennük, de a "teljes vegyvédelmi felszerelésben erősek" -nél nem találtam többet, jobbat.)

Senki nem akar rájuk támadni, ők meg emiatt szomorúak.
Szegény magyar terrorelhárítás, senki nem akar Magyarországon támadni - ezt a szégyent, bakod! :(
Equus
@pásztor maldonado: :) na látod, megy ez normálisabban is. A TEK éppenséggel nem a terristáknak jutogatja magát, hanem az olyanoknak, akikben már szakad a cérna, mint pl. Benned is... 1ébként ismerek egy srácot, pár éve rágta a szája szélét, végül mégis elment a Faröer szigetekre, gyatra angollal és szinte semmi némettel. Konyhai segédmunkásként kezdte, felejtve a korábbi szakmáját. Most szakács. Tavaly már nem vágyott Mo-ra. Anyjának rendszeresen küld zsét, amúgy az egyhavi szabadságát arra használja, h szabadon kóboroljon a világban. Angol, német, helyi nyelvjárás társalgási szinten megy már neki. Megbecsült tagja a kinti közösségnek. Másik haverom Londonba szakadt. Korrekt angollal. Itthon informatikusnak tanult. 2-3 hónapig bármi munkát elvállalt. Most egy marketinggal foglakozó cég munkatársa, ahol kiélheti a tanult szakmáját. London egyik elővárosában bérel egy 64 négyzetméteres kuckót, ahol az angol feleségével és 2. éves gyerekükkel élnek együtt. Asszonyka nem dolgozik, anyagi gondok nincsenek. Tavaly már nem jött Mo-ra.
Neked is fog menni, hidd el!
pásztor maldonado
Ez komoly?
Ennyire primitív populizmusra képes az ÖSSZES ELLENZÉKI PÁRT együttvéve?
"Hajrá teakonyhák!"
Mégis mit képzelsz, ezzel a bullshit kiszólással kit szólítasz meg te hülye nyugdíjas vén mszmp-és kurva, aki sziszegve veszi a levegőt a szarul felhelyezett műfogsora között?

"HAJRÁ TEAKONYHÁK!"
És most emiatt mindenki egymást taposva rohan (mint fekete pénteken), hogy leadhassa a szavazatát az mszp-dk összefogásra.
Aha.
pásztor maldonado
Én lehet, hogy éjfélig nem tudok leszakadni erről a témáról, ezért már most bocsánatot kérek.

Egy sokat tanult, ezer éve a politikában lévő, aki ismeri orbánt, ismeri, hogy mire van szüksége az országnak a változáshoz, és egy - nem, hogy óvodás, hanem bölcsősödés szintű kiszólást - ereszt a nagyvilágba?

"Hajrá teakonyhák?"
Én megfogadtam, hogy nem szégyellem többé mások helyett magamat, de most meg kell szegnem a fogadalmamat: Nagyon szégyellem magamat lendvai ildikó helyett.

Ez túl absztrakt. Időt kérek a feldolgozáshoz.
Még van egy óra ötven percem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. April 18., 17:40
Elhagyott csecsemőt találtak Gödöllő mellett
Nagyvilág - 2019. April 18., 17:23
Nem hiszi el, mit tettek ki a bécsi városházára
Szórakozás - 2019. April 18., 17:11
Szívrohama volt? Ezekkel a szokásaival azonnal szakítson