Az z Újpest-Ferencváros jégkorongmeccs után rontott rájuk egy 6-8 fős társaság.

Összeverték az újpesti szurkolók a volt MDF-es politikust
Fotó: MTI

Feltehetően újpesti huligánok verték meg Almássy Kornélt és két barátját, miután az Újpest-Ferencváros hokimeccs után az autójuk felé igyekeztek – vette észre a 444.hu.

Almássy korábban  az MDF elnökjelöltje is volt, jelenleg a Budapest Közút vezérigazgatója és a Ferencváros hokicsapatának elnökségi tagja. Facebookon idézte fel a történteket.

"...kiugrott a járdáról, bokorból 6-8 újpesti "kemény csávó" akik "mocskos fradisták vagytok" kiáltással hármunkra támadtak. Engem a szemem alatt ütöttek le, a másik két barátomat szintén fejükön érte az ütés, majd a földön fekve is kaptam néhány rúgást...(képet nem posztolnánk magunkról, mert nem nézünk ki valami jól, de szerencsére úgy tűnik mind a hárman törés nélkül, talán kisebb agyrázkódással megúsztuk...).

Almássy szerint örömteli, hogy telt házas rangadót láthatott a közönség. Szerinte a balhé abból gyökerezett, hogy míg a hokiszurkolóknál jóval agresszívabb fociultrák a Fraditól nem érkeztek, néhány újpesti ultra kilátogatott erre a rangadóra is.

Az egykori pártpolitikus szerint az anyázás és a zrika bőven belefér,

de az nem, hogy meccs után néhány szurkolónak nem nevezhető állat az ellenfél szurkolóinak levadászásába kezdjen.

Sietve leszögezi azt is, hogy a köztudottan lokálpatrióta újpesti polgármester, Wintermantel Zsolt már sajnálatát fejezte ki az üggyel kapcsolatban.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Úgy látszik Isten ne ver bottal, csak Újpest szurkolókkal,
Nem mindig onnan jön a büntetés, ahonnan megérdemelnéd!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Folytatás: a pernek még nincs vége:

"Az MDF 2008-as elnökválasztásán Almássy Kornél indult Dávid Ibolya elnök kihívójaként.
Az MDF elnökasszonya pár nappal a választás előtt, 2008 szeptemberében egy sajtótájékoztatón egy birtokába került hangfelvételre hivatkozva azt állította, hogy őt és más politikusokat törvénytelenül megfigyeltek és ezzel Almássy Kornélt is összefüggésbe hozta.[15] A hangfelvételen az UD Zrt. nevű nyomozóiroda vezetője Csányi Sándor bankárral beszélgetett arról, hogy Tombor András vállalkozó, aki Almássy barátja és tanácsadója volt, felvetette a lehetőségét Dávid Ibolya megfigyelésének, amivel terhelő adatokra lehetne szert tenni az elnökasszony ellen. A beszélgetést tartalmazó lemezt Dávid állítása szerint a postaládájában találta.[16] A megfigyelési ügy később tovább dagadt Csányi Sándor bankár, Demeter Ervin és Kövér László fideszes politikusok, Tóth Károly MSZP-s képviselő, valamint Szilvásy György titkosszolgálatokat felügyelő miniszter és az UD Zrt. vezetőinek főszereplésével.[15] Az Országos Gyűlésre elnökjelölő Országos Választmányi ülés előtt, Dávid Ibolyával folytatott megbeszélés után Almássy hirtelen visszalépett. Szeptember 26-án először, majd szeptember 29-én másodszorra már törvényesen kizárták az MDF országgyűlési frakciójából is. Később tagadta az ellen felhozott vádakat, és azt állította, fenyegetéssel bírták rá a visszalépésre."
lampa laz
Kár, hogy ennyivel megúszta ez a patkány.
peterkelemen
Ezek a "szurkolók" ha már ennyire teng bennük a tenni akarás miért nem fognak össze és indulnak meg Orbán ellen? Ja bocsi a náci vezért azt imádják. Nem egy meg két horogkeresztes szurkoló volt kint az Ebn sem. A külföldi lapok fotósai szépen lencsevégre kapták meg azt a gyalázatot, amikor Ronaldot lebuzizták miközben karlengetéseket csináltak. A magyarság szégyenfoltjai.
papa.49
Végül is jó helyre ment a ,,dádá,, ez a gyökér nagyon megérdemelte akármiért is verték el !!!
bencemacska
@peterkelemen: Miért bántanák, mikor milliárdokat költ rájuk?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.