Orsós János elkeseredett véleménye. A beszélgetés minden sora vádirat a mai hatalom ellen, keserű látlelete annak, hogy látja, bélyegzi meg, a többségi társadalom a magyar romákat. “Az persze igaz, hogy ha az sem lenne, emberek tömegei halnának éhen. Én azt szeretném, ha közmunkás csak felnőttből válhatna, mert a fiatalok, ha ebben szocializálódnak, nem lesznek képesek piacképes tudást szerezni.” /……../ ” Már olyan álláshirdetést is láttam, hogy “eladót keresünk, elvárás minimum nyolc osztály és hiánytalan fogsor”. Mi, magyarok nem sajnáljuk a közmunkásra az 52 ezer forintot, mert megkönnyebbülünk attól, hogy nem csak úgy felveszi a segélyt, még ha imitálnia kell is a sepregetést.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Akkor én ,,divatja múlt,, vagyok senki kedvért nem leszek se náci, se más maradok aki voltam EMBER, emberi érzésekkel, ami nem függ a bőr színétől ...
papa.49
Akkor én ,,divatja múlt,, vagyok senki kedvért nem leszek se náci, se más maradok aki voltam EMBER, emberi érzésekkel, ami nem függ a bőr színétől ...
papa.49
@kripton: Kérdeztelek NEM.
Szerinted érdekel engem a te véleményed NEM.
Akkor meg minek beszélsz ???
CsipkeRózsa
Orsós Jánosnak minden felhozott problémában igaza van. Nem lehet embereket kiközösíteni.

A cigány emberek megváltozásához az oktatás az első legfontosabb feladat!

A kormányoknak élhető életet és igazi munkát kell számukra is biztosítaniuk.

Nagy összegeket kell szánni ezekre a feladatokra is, nem csak a felesleges látványberuházásokra, a határon túl élőkre, és meg kell szüntetni a már törvényesített korrupciót, lopásokat.

Szükséges még a nem cigány emberek részéről egy kis együttérzés is. Mindenki gondoljon bele, mi lett volna, ha ő is oda született volna.
desiro
@kripton: te nem ember vagy csak a csökevénye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.