Nem Vona Gábortól és nem is “Karigeritől” rettegnek Orbánék. Megfejtés a cikkben! Bayer Zsolt műsorának vendége volt a nemzet bajsza, ahol megnevezte és hosszan ócsárolta (Rákosi Mátyáshoz (!) és Szálasi Ferenchez (!) hasonlította) azt az ellenzéki politikust, akitől még mindig a legjobban fél a Fidesz.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A nemzet tragédiája, hogy ilyen szellemi toprongyok a magyar politika meghatározói.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
Áder: mindig tiszteljük a másikban az embert, egymásban a magyart!
kulabombaafityiszre
A fidesz ötösszámu párttagkönyv tulajdonosa beszélget a fidesz egyik alapítójával.
Mindkettőnek szar folyik a szájából.Ennyi.
Pálinkás Pál
Nos...ez a két ember...elképesztően undorító...igaz taccsvonalra tették mindkettőt...hisz a bajszos gyökérnek is csak jelképes hatalma van ,mint az Országgyűlés elnöke...bayert meg említeni sem érdemes...mióta él még nem hagyta el egy értelmes összetett mondat sem a száját!!!
Grafix69
tegnap este kapcsolgattam a tv dobozt , aztán egyszer csak látom ezt a két elmebeteget beszélgetni. Azokat a szóvirágokat amikkel egymást fényezték , vagy inkább magukat , szóval érdekes volt mennyire nem beszéltek a semmiről és azt milyen sokáig.
Eladott Ország
Orbán nem veszthet választást. Nem csak azért, mert ha meghamisítják/megsemmisítik az eredményt, hanem azért is mert, a jelenlegi rezsim semmiképpen nem fog lemondani hatalmáról. A regnáló politikai elit szellemi állapota már rég elérte azt a pontot, amelyről nincs visszaút. Az érvek leperegnek, a hatalom, a pénz jár nekik, a messiás és egyéb komplexusok már gyógyíthatatlan stádiumban dühöngenek a fejekben. A békés ember még a svábbogarakat és a pókokat is csak kitelepíti a lakásból. A bögölyöket azonban nehéz szép szóval meggyőzni, ne csípjenek/harapjanak. Velük fel kell venni a harcot. Ebből a helyzetből nincs könnyű és egyszerű kiút. A szocializmus összeomlása a 80-as évek végén, ez ehhez képest egy sima ügy volt. Ezek nem fogják sem választások útján, sem pedig tárgyalóasztalnál átadni a hatalmat. Vagy polgárháború által vagy külső nyomásra fog a NER összeomlani. Ne legyen igazam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.