Szektások lehettek a gyermeküket és magukat megölő hajdúszoboszlói szülők. A világvégétől való félelmükben választották a halált.

Az egész országot megrendítette az a szörnyű családi tragédia, ami szeptemberben történt Hajdú-Biharban. Mint azt a Bors emlékeztet rá: a tisztes családapa, B. László és hétéves kisfia, Milán holttestét Kaba és Hajdúszovát között, egy erdőben találták meg, az anyára, Beára hajdúszoboszlói lakásukban bukkantak rá. Kiderült, hogy a két felnőtt öngyilkosságot követett el, gyermekük gyilkosság áldozata lett.

A közelgő apokalipszis miatt ölték meg gyereküket és magukat a hajdúszoboszlói szülők

A Bors értesülései szerint, ami a család egyik ismerősétől származik, a szülők elvakultságból cselekedtek:

Megtudtuk, hogy Laciék egy szektához tartoztak. A gyilkosság előtt pár nappal látták is Lacit az egyik vasútállomáson magából kikelve ordítani, hogy jön a világvége

– beszélt a Borsnak az illető.

A következő napon megborotválkozott, elegánsan felöltözött, elvitte gyanútlan fiát az évnyitóra, majd feleségével együtt ment ki az erdőbe, és végeztek Milánkával.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
a szektavezető? vele mi van? mert ha szabadon él, az nagy hiba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Mézike: Nem tudom elfogadni / legalábbis egyenlőre/ az öngyilkolást mint megoldást, a gyermek gyilkosságot meg SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK SEM !!!
papa.49
@picike1: Lásd amit az előbb írtam ..
division
@F_Viktor: Ez a történet nem Orbánról szól, elég szomorú hogy egy ilyen szörnyű tragédia kapcsán mindjárt ez ugrik be. A szektások nem egyenlőek messze a normális hittel.
F_Viktor
@division: Ne viccelj, a hgy az emberek pénzére hajtó szekta!
division
@F_Viktor: Egy szekta vallási fanatikusokból áll,ahol a vezér a pénzre, másrészt a hívők hiszékenységére hajt. Voltak olyan esetek is már amikor úgy vettek rá embereket arra hogy leugorjanak egy hegy tetejéről hogy ott lent majd meglelik az örök boldogságot, paradicsomot. Ahhoz hogy elérjék céljaikat nagyon buta és hiszékeny követők is kellenek, ami addig nem is akkora tragédia míg valaki egyedül és önként vállalja ezt az életet de család nélkül. Egy ártatlan hétéves kisfiú meggyilkolása ezzel a módszerrel viszont maga a halálos bűn egyike.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.