Hogy a filozófus Kis János így szóljon róla: „Előző hivatali ciklusa idején már bőségesen bizonyította, hogy hivatalát nem pártatlan közszolgaként, hanem megbízója kiszolgálójaként tölti be.” És ez a lényeg kérem! A többi, csak makutyi duma. A legfőbb ügyész jelenleg a hazai „democsokrácia” egyik tartó oszlopa és ez mára már ténykérdés!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Polt egy kilövésre érett mocskos tetű, "melyet" nem lehet és nem is szabad emberszámba venni!
Piszkos hordacsicska!
cikicakk55
Fogadni merek,hogy ezt is kidumáljak! Legfeljebb ez a szerencsétlen kritikus véletlen autó alá esik,vagy pont arra jár egy kóbor gömbvillám és az csapja agyon.Ebben az országban már semmin nem lehet csodálkozni.Ahol az egyik párt bűnt követ el,mert olcsóbban használja,az az elfogadta az ajándékba kapott plakáthelyeket,azokat megsemmisíthetik,eltörölhetik a föld színéről,még Orbanisztánban maga a ME. kunyerálhat pénz az alattvalóktól ugyan ilyen célokra,csak Ő még annyit sem fizetne,mint az elítélt párt fizet.Ő teljesen ingyen plakátolhatja a saját kampányát.Az nem bűn! Abban az országban ahol ezt a főügyész tudtával meglehet tenni,ott ne is próbáljunk igazságot és törvényt,de főleg demokráciát ne keresni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.