Körlevélben utasítja a szakképző iskolákat a Nemzeti Szakképzési Hivatal, hogy mit kell tenniük, ha a sajtótól megkeresést kapnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nemis tudom miért kell központosítani az oktatást.

Ja, hogy pont ezért..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Nemis tudom miért kell központosítani az oktatást.

Ja, hogy pont ezért..
colibri
Ilyen hírek hallatán egyből az jut az eszembe, hogy akkor mostmár tuti, hogy az összes tanár és szülő nem fog többet a fidessre szavazni! Így volt a rezsicsökkentésnél, a trafikbotránykor, a qvestorbotránykor, a földeltulajdonláskor, a hajléktalanok kirekesztésekor, a devizahitelesk esetén és a jó ég tudja, még kik voltak azok az érintettek, akikkel elbánt ez a kormány azért, hogy ők még gazdagabbak lehessenek! ...és 2014-ben sehol semmi... de hátha most majd elmennek a határon belüliek és nem a csalókra teszik az ikszet!
colibri
@Peller Anikó: Mindent, sorban, nem maradhat ki semmi, amire ne tenyerelnének rá, amiből kimaradnának. Olyan nincs!
papa.49
Kezd visszaköszönni a korai Kádár korszak arra jól emlékszem ...
papa.49
@quadrocopter: A tér hajlítható ))))))))
Grafix69
Jól van alakul ez , kórházban csak a TV2 lehet nézni ezek meg nem beszélhetnek , nemsokára mi sem . Jól van ez ,az lesz az eredménye ami nekik nem lesz jó, ez biztos.
peterkelemen
Orbán puha diktatúrája egyre jobban tolódik el a kemény diktatúra irányába úgy ahogy azt sokunk megmondta előre.
peterkelemen
A magyar társadalom beteg. Abban igaza van, hogy elöregedett. Az öregek meg túlságosan nemtörődöm, passzív állapotban tartják azt a kevés fiatal és középkorú rétegeket. Sőt gyávaságra nevelik őket. Eleve rossz példát mutatnak. Tisztelet a kivételeknek, de azok nagyon kevesen vannak. Már pedig gyáva népnek nincs se hazája, se igazsága, se jövője! Meg lehet nézni például a francia és görög nyugdíjasokat elsősorban tüntetnek a fiatalokkal sőt rengetegen kövekkel dobálóznak ha kell és kiállnak magukért a hatalommal szemben. Ráadásul amit nem mond azaz, hogy a fiatalok elmenekülnek Orbán szemétdombjáról, mert még egyelőre szabad a mozgás. Jelenleg egy látszat demokráciára épült puha diktatúrában élünk ahonnan már nincs messze a kemény diktatúra és akkor bizony a határok is lezárulnak így nem lesz szabad a mozgás kifele és befele sem csak azoknak, akiknek majd Orbánék engedélyezik. Megkezdődik elsőkörben az ellenzék teljes leépítése, maradék ellenzéki média szétverése, felvásárlása, bebörtönzések ergo az elnyomó erőszak ami minden diktatúrában jelen van előbb vagy utóbb. Egy diktatúrát csak és kizárólag a nép erejével lehet megdönteni amíg nem érzi legalább 1 millió ember a késztetést sem arra, hogy nincs más kiút addig marad a lassú kínhalál milliók számára. Elkapirgálnak még Orbán szemétdombján, de ne ringassák abba a tévhitbe, hogy a végtelenségig megúszhatják. Lefognak véglegesen szakadni azok is, akik még most úgy-ahogy kölcsönökből és kuli munkákból eltengetik a napjaikat. Őseink még ha kellett akár az életüket is feláldozták bár ezek szerint kár volt egy ilyen eltunyult, gyáva nemzetért ahová züllött a magyar. Ezt a gyalázatot és szégyent már csak vérrel fogják tudni lemosni a magyarok magukról vagy örökre szégyenkezhetnek maguk és az egész világ előtt és a biztos pusztulás vár rájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.