Balog ember(telen)miniszter szerint a magyar egészségügy világszínvonalú, kisebb hibák ugyan vannak, de összességében elégedettek lehetünk az egészségügyi kormányzat teljesítményével, a betegek és minden betegség kezelésével.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A sürgősségi az a hely, ahová normál esetben az ember azért megy, mert sürgős orvosi ellátásra van szüksége. Legalábbis ezt gondolhatnánk, de idehaza – úgy tűnik – ez is másképp működik. Unortodox módon, a rosszabb esetben pár órás várakozás helyett a 13-18 órás várakozás sem ritka. Ugyan a gonosz vizitdíjat sikerült leszavazni, ellenben vannak nekünk működésképtelen kórházaink, ahová szerencsétlenebb esetben meghalni járunk. Hogy ezzel szemben vannak milliárdokból épült stadionjaink és legalább 2 kilátónk minden faluban? Prioritások, kedves barátaim, prioritások. Halott ember ugyanis már nem kér enni, nem kell gyógyszerekkel tömni, sőt, még Erzsébet-utalvány sem szükséges. Tiszta haszon az állam számára.Tudjuk, ez is a libsi lakájmédia hazug, a csodálatos kormányt lejáratni próbáló gyermeteg trükkje. Higgyük csak ezt, addig sem kell szembenézni a valósággal. Addig sem kell elfogadni azt, hogy az egészségügy képtelen ellátni feladatait. Higgyük csak azt, hogy minden rendben van, mert Orbán Viktor is milyen gyorsan felgyógyult a sportkórházas kitérőjét követően. Vagy hogy Hende Csaba balesetét követően hipp-hopp, ott volt a mentőhelikopter. Az nem számít, hogy csak a válla ficamodott ki, vagy a csuklója sérült meg, az a fontos, hogy milyen nagyszerű ellátást kapott. Nekik ez jár, hisz ők értünk tesznek. Azért, hogy mi egy jobb országban élhessünk.
1magyar
Ezt akkor jelentse ki ha lát egy SBO-t az egy napig váró sok-sok beteggel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.