Rengeteg szegény, kiszolgáltatott ember kerül börtönbe Magyarországon pitiáner szabálysértésekért, holott semmi értelme a büntetésüknek. Látják ezt a bírósági titkárok és a börtönőrök is, de a kezük meg van kötve.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
biciklilámpa...persze az egy piszlicsáré szarság, mert ugysem fog lámpát venni a rozsdaette biciklijére, viszont ha miatta balesetet okoz, elgázolják és maghal...ugye hogy mekkora értéke lesz az életének ???
...és szerintem sem a bíróság kéne foglalkozzon az ilyesmikkel...
RonaGyuri
ez persze nem igaz, mert ismeretségi körömben többen vannak szerény jövedelemmel,akiket mondvacsinált baromságokkal vegzálnak, s fenyegetnek, ha nem fizetik ki a különféle eszement büntetéseket akkor lesittelik őket. a bírák meg futószalagon az illető megkérdezése nélkül hozzák az ítéleteket, ami ellen eszement összeg lefizetésével lehet csak kifogást emelni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.