A tordai országgyűlés mai üzenete nem egyszerűen a tolerancia, a vallási türelem, hanem az is, hogy küzdeni kell az igazságért nemes eszközökkel – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szombaton, a vallásszabadság első kinyilvánításának 450. évfordulóján az erdélyi Tordán. A miniszter azt mondta, a fenti üzenetben egymásra találhatnak protestánsok, katolikusok és ortodoxok, hiszen az …

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
@tudode: Jó az idézet. Mára már csak egy megmosolyogtató, de inkább nevetséges botcsinálta miniszter
tudode
@Veleda: .
Felelevenítve a javasolt cikket, rájöttem mikor érte oltári nagy csalódás Balog tiszteletest, hogy Gorbán minisztere lehet, csak hát 2002-ben túros bukta volt: Seres Béla püspök úgy minősítette a politikusokat, általában a halandókat, hogy HUNCUT AZ EMBER, AMÍG MOZOG!
.
---- Orbán Viktor tanúságtétele! Ádventi beszélgetés! - 2005 ÁDVENT! - www.vargamakai.com
www.youtube.com/watch?v=xQ1MpwxqzBM&t=1564s
.
RémeSS, hogy ezek az ájtatos MANÓK hogy kivetkőznek EMBERI MIVOLTUKBÓL a hatalom, és a lóvé mámorától!
,
Orbán kenterbe verte őt ezen a SZEÁNSZON "is"! Neki most az ÉLŐ ISTENE a rafcsi Gorbán!
Veleda
@tudode: Hát nézd! Ennyi baklövés után egy normális országban mér rég leváltották volna, vagy önként távozik. De itt? Nálunk? Ez egy normális ország?
Borsodi
Küzdeni ellenetek kell,hogy megszabadulhassunk tőletek.
tudode
@Veleda: .
.
Akkor kellett volna elkapni ENNEK a gátlástalan POLITIKAI KALANDORNAK a frakkját, amikor a rendszerváltás után, a Fidesz számára az MSZMP székházaiból kikunyizott székházakat eladta, és ÁTHASONULT a durva apjának BÁNYÁVÁ, ami el is hangzott egy demokraták számára szervezett összejövetelen:
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis
.
A kérdés még mindig kérdés, MIÉRT NEM VONTÁK FELELŐSSÉGRE???
.
Sajnos asszociálni lehet arra, átvitt értelemben, hogy IDŐVEL HASONLÍT A GAZDIJÁRA A KUTYÁJA!
olivér
He-he,ez jó,küzdeni az igazságért!Hogy a végén még meg is öljetek bennünket,mi?A sok parazita politikus meg a szekértolóik és a csuhások.Soha nem értettem nagyapám ádáz kommunista világlátását,de már kezdem kapizsgálni!!!Szar volt persze az is,de az öregék nem láttak más kiutat a kormányzó meg a grófok,bankárok,méltóságos urak dögletes világából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.