A választókerületében ismert és elismert háziorvos, Komáromi Zoltán lehet Gulyás Gergely kihívója a XII. kerületben – írja a Népszava. Az egészségügyi szakpolitikus – aki éppen szombaton lépett ki az az Együttből – egy kérdésre válaszolva közölte, hogy egy összbaloldali támogatás mellett hajlandó lenne képviselő-jelöltséget vállalni a kerületben Az egészségügyi rendszer átalakításának legnagyobb vesztese a XII. kerület –, hiszen a János kórház lerobbant, a Sportkórház elköltözött –, ám ez a folyamat 2018-ban még megállítható, és hogy így is legyen, hajlandó rengeteget dolgozni – indokolta döntését Komáromi. Hogy miért lépett ki az Együttből, arról annyit mondott: a párt vezetői hivatalosan 4-5 hónap óta szövetségi politikát akarnak építeni, de javaslataik az összes többi formáció számára elfogadhatatlanok, ők viszont minden ajánlatot elutasítanak. A pártnak őszinte diagnózist kell felállítania magáról. Az Együtt ezt nem tette meg, így Komáromi számára egyértelművé vált, hogy...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
egyébként ez rühes paraszt mit keres ott, igaz Toncsi barátja is sokáig volt V. kerületi potentát
bencemacska
Tisztul a kép, vagy egyre zavarosabb lesz?
Karácsonyi vajon mit lép erre?
bencemacska
"Kilépett az Együttből Komáromi Zoltán, a párt egészségügyi szakpolitikusa – értesült a Zoom.hu A politikus lapunknak telefonon megerősítette a hírt, és azzal indokolta, hogy véleménye szerint a vezetés, különösen Szigetvári Viktor miniszterelnök-jelölt rossz irányba viszi a pártot.
Komáromi Zoltán már a küldöttgyűlés előtt megfogalmazta kilépését, de ezt a szombati találkozón, személyesen akarta közölni a küldöttekkel. Bár többen marasztalták, döntése végleges,
a jövőben függetlenként akar tenni a demokratikus ellenzékért.

„Jelenleg az Együtt túlélését sem látom. Egyedül maradtunk, és a többi párttal sem jó a viszonyunk, ezzel én nem tudok azonosulni. Azzal sem értek egyet, hogy egy egyszázalékos párt miniszterelnök-jelöltet állítson, de még több más apró dolog is összejött, ami miatt így döntöttem” – tette hozzá.
Komáromi hozzátette: az egészségügyi programot, amin eddig dolgozott, valamennyi párt elfogadta, az Együtt mégsem kezeli prioritásként, pedig azt most lehetne megvalósítani, később az egészségügy ilyen mértékű átalakítása miatt már nem lesz rá esély."
dodóka
@RonaGyuri: kiről beszélsz kivénhedt f@szkalap ?
bencemacska
@dodóka: ma, 14:59
Szerintem Gulyás Gergelyről!
Legalábbis én így értettem!
RonaGyuri
@dodóka: a kedves szüleiddel beszélj így bunkó!
ezekről a szaros műveletlen paraszt-suttyókról
bencemacska
@Jozefina: ma15:26
Hajrá összefogás!
Mindig van, aki szívesen összefog akárkivel:
hvg.hu/itthon/20180115_Fodor_Gabor_maris_a_valasztas_gyoztese

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.