Bakondi György az ezzel kapcsolatos vitát a választási kampány részének tartja. „Ez soha nem volt titok, ezt mindig is kommunikáltuk” – ezt mondta a TV2 stúdiójában Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója arról, hogy Magyarországon tavaly csaknem 1300 menedékkérő kapott valamilyen védelmet. A Külügyminisztérium helyettes államtitkára, Altusz Kristóf néhány napja egy máltai lapnak azt mondta, „1294 menekültet kellett befogadnunk az országba, de nem álltunk ki a nyilvánosság elé”. Az I/I Azurák Csabával című műsor felvételén Bakondi azt mondta, az, hogy ennek kapcsán az ellenzék a „Soros-terv” titkos végrehajtásával vádolja a kormányt, a választási kampány része. Arra a felvetésre, hogy a befogadottak száma szinte pontosan megegyezik a Magyarországra osztott uniós kvótával, a miniszterelnöki főtanácsadó kijelentette: Az eddigi kormányzati kommunikác

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Áh dehogy csak Orbán is azt mondta, hogy egyetlen egyet sem fogadnak be és Magyarország migráns mentes ország. Már megint hazudnak. Bakondi is a lámpavason fog lengedezni.
Rockxy
Az ellenzéki média, "aki" a tűt is megtalálja a szalmakazalban, ők miért hallgattak?
Mert akkor az volt az érdek?
division
@Rockxy: Ezt jól megfogalmaztad. Lehet az egyik valamelyik ellenzékinek a rokona:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.