Nem szerette volna, ha összemossák az MSZP nevét a migrációval, ezért visszalépett a szocialista párt bicskei szír orvos képviselő-jelöltje.

Bourgla Ossamah az ATV főmunkatársának azt mondta: Felcsúton nagyon szeretik a betegei,

de a ceglédi eset, amikor az emberek megijedtek néhány arab férfitól, őt megrémítette.

„Egy konditerembe sem mehetek le, csak úgy lazán, mert ilyen a közhangulat? 

Ezért nem indulok április 8-án a választáson egyéni jelöltként. Erről már az MSZP vezetését is értesítettem”

– mondta munkatársunknak, hozzátéve, hálás az MSZP-nek, hogy eredetileg őrá gondoltak és felkérték.

Visszalépett az MSZP szír képviselő-jelöltje Felcsúton

Forrás: Facebook/Ossamah Bourgla

A bicskei körzeti orvos, az 54 éves Bourgla Ossamah, az MSZP listájáról került a bicskei képviselő-testületbe. 2015 nyarán a Népszabadságnak azt mondta: a városban tisztelet övezi, de a helységnévtábla elhagyása után a bőrszíne miatt ugyanaz a megvetés lehet az osztályrésze, mint azoknak, akiket a kormány a Charlie Hebdót ért támadás után kipécézett.

Címlapkép: Facebook/Ossamah Bourgla

(ATV)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Csizmás Kond: Endeavor ma előkelő volt veled szemben. Sok magyar embert ismerek, akik nyomába sem érhetnek ennek a "szír embernek", aki különb magyar mint bármelyik "fideSS-kdnp keresztény"
Egyetértek azzal is, hogy ami ezzel a doktorral történik az Magyarország szégyene és többek között is ezért kell eltakarítani az Orbán rendszert.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@bodorandras: ...Akinek ilyen hülye gyereke van az csak TE REPEDT sarkú vérbajos kúrva anyád meg a vén retkes faszú tripperes apád ..Hogy fojtott volna budiba mikor világra szart ,...Te kis tetves buzi írj csak ha ezzel akarod szórakoztatni a ribanc anyádat vagy vérbajos családod én 100 oldalon fogom folytatni ...Majd megtanulsz személyeskedés nélkül írni ...NEM ÉN KEZDTEM A SZEMÉLYESKEDÉST !!
gulyasgyula
@bodorandras: ...Hol a kúrva anyádba vagy Te kis vérbajos féreg ..Írjál nem várass ..Ne hogy azt híd akkor írsz mikor akarsz ..Írsz mikor mondom ,,...
bodorandras
@gulyasgyula:Előbb tanulj meg magyarul, te seggfej, utána okádj, görényfing!
gulyasgyula
@bodorandras: ...Hol a vérbajos kurva anyádba voltál Te köcsög ..Benyaltál, a vén ribancnak vagy vagy apád retkes faszát szoptad ..Vagy felolvastad épületes írásomat a vérbajos családodnak ?? Ezzel szórakoztatod őket mi ??Tanuld meg buzi ha a vén RIBANC nem tanította meg neked hogy a véleményed után ne írkálj szemlyesksdő megjegyzést ..Hogy Orbánt el "csutizod"" Ő közszereplő de engem ne nevezz ""agyalágyult seggnyalónak "" ezt csak azért irom ide hogy aki most olvassa nevelő jellegű írásomat ,értse miért ez a alpári hang ..Most vagy bocsánatot kérsz vagy takarodj az oldalról vagy a másik ribanc a nagyanyád is forog a sírjába olyanokar írok ..Kis 50kg tetves féreg ., Írj most ne várass ...!!!
bodorandras
@gulyasgyula: Akkor jelentkezz, amikor megtanultad, hogy mi a különbség a híd (főnév) és hidd (ige, felszólító mód) között. Addig csak egy nyamvadt hernyó vagy, bármennyit vered a nyálad, ugyanazt.
gulyasgyula
@bodorandras: ...Egy vérbajos ribanc kúrva agybeteg fia nem tartson nyelvtanórát ..A vén ringyónál benyalhatsz ott nyelvelhetsz ..Tetszett az írásom az agybeteg családodnak mert biztos büszkék rád hogy olyan hülye vagy hogy dadt is ócsároltatod a családod .??? Ne aggódj Húsvétig szórakoztatlak benneteket ..Utána meg ellőről kezdem ..Jó lesz így köcsög ..Jól felmérgeltél ..Mérgembe elmentem vettem egy lakást ..Te is szoktál ilyet csinálni ...Na ma már nem zavarlak majd holnap folytatom ..Pihenj te vérbajos köcsög ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.