A miniszter azt mondta, a magyar kormánynak, hatóságoknak van listája azokról a szervezetekről, akik az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul jogi segítséget nyújtanak ahhoz. Erre kíváncsi a TASZ.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Na, Rogán-Tróger, a TASZ satuba fogta a mosatlan tökeidet, szarházi, mert ha van lista, akkor máris csőben vagy, ha meg nincs - akkor hazudtál, ami nem idegen a fajtádtól!
lusta
@quadrocopter: Nezetbiztonsági okokra hizatkozva villámgyorsan ezer évre titkosítják és utána arRogánS Toncsi kiáll ée elmondja, hogy ő kiadná, de ugyi ez nagyon titkos.
Eladott Ország
Ma sem maradtunk örömhír nélkül, ezúttal Rogán Antal mondta meg a tutit, mint a soros “úr hangja”.Persze nincs is annál hitelesebb, mint amikor egy immár jogerősen bűnözőnek nevezhető propagandaminiszter, egyszersmind össze-vissza hazudozó erkölcsi mélyfúrás, aki a magyar igazságszolgáltatásnak köszönhetően szabadlábon van azóta is, amióta azzal vonult be a köztudatba, hogy olyan perekre sem volt hajlandó elmenni, amelyeket ő maga indított.
De nem szakad ránk a kurva ég, hogy ilyen emberek osztják a lapokat ebben az országban?
Eladott Ország
Már parlamenti szinten is (ahova azért választanak embereket, hogy képviseljenek) védik a megszerzett zsákmányt. Már a legnyilvánvalóbb bizonyítékok dacára is falaznak a korrupt félisteneiknek. A rendőrség nem nyomoz, az ügyészség nem emel vádat, a parlamenti gittegyletet pedig nem érdeklik a hivatalos dokumentumok. A civil társadalmat éppen most állítják falhoz, a törvényeket magukra szabták, a kör bezárult. Csodákban nem hiszek, az erőszaknak nem vagyok híve, de ezzel a szervezett gépezettel szemben brutálisan vesztésre állunk. Nem, mi büdös libsik, hanem mindenki. Mindenki, aki azért nyújtja a nyakát napi 8-12 órában, hogy Rogánnak nagyobb medencéje legyen. A büdös kurva életbe, abba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.