Hadházy Ákos korrupciót sejt a háttérben. Amint arról a 24.hu-n is beszámoltunk, nemrégiben Kósa Lajos tárca nélküli miniszter felesége, Porkoláb Gyöngyi 6 millió forint névértéken vett meg egy 139 millió forint eszközállománnyal rendelkező céget. Kósa azzal védekezett, hogy ez az ügylet nem tartozik senkire, mert a felesége nem közszereplő. Hadházy Ákos, az LMP társelnöke szerint azonban vannak politikai összefüggések. Az RTL Híradójában kedd este arról beszélt, hogy a miniszter felesége egy olyan vállalkozótól, Fiák Istvántól vette a céget, akit helyzetbe hozott a nyugdíjas-szövetkezetekről szóló, éppen Kósa Lajos által a cégvásárlás után 1 hónappal benyújtott törvénymódosítás. Fiák érdekelt abban a munkaerő-közvetítéssel foglalkozó céghálózatban is, amely jól járt a jogszabályváltozással. Hadházy szerint ez nem véletlen, így az ellenzéki politikus feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Magyarul semmit nem tesznek az ellenzéki pártok. Ez cirka olyan mintha én Hitler diktatúrájában feljelenteném a nácikat. Diktatúrát csak és kizárólag a nép erejével lehet támadni és megbuktatni sehogy máshogy. Mindne más hazugság, felesleges időhúzás. A gyávák miatt milliók szenvednek és milliók fognak elmenekülni már ameddig tudnak, mert Orbán igenis lefogja zárni a határokat is a későbbiek során. Majd azok mehetnek ki-be akik nem ők engedélyt adnak.
Jozefina
Hátha egyszer nyakát töri!!! A leírás alapján jogosnak tűnik a feljelentés!!! Feltéve, hogy a "pártatlan" ügyészség mit fog kezdeni vele!!??
quadrocopter
Ezt a szarházi parazita Kósát is csipkedik a villámok mostanában...egyszer csak betalál egy!
A büdös 20%-is gyökér!
szaboria1
Kosa is kezd belegabalyodni, mert a családon belüli trükkök igen is közérdeknek tűnik.
szaboria1
@peterkelemen: Bármit is tesznek látszik a sok feljelentésekből nem igazán lesz érdemi intézkedés. Amíg a Polt csapatot nem rúgják ki addig nincs is semmi nagy vizsgálat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.