A 3-6 éves gyerekeknek vigyázzban állva kellett végighallgatniuk Ovádi Pétert. Varga-Damm Andreát több nemesvámosi szülő is megkereste a napokban azzal kapcsolatban, hogy az új óvoda alapkőletételén a 3–6 éves gyerekeknek vigyázzban állva kellett végighallgatniuk Ovádi Pétert, a Fidesz választókerületi elnökét – írta a Jobbik veszprémi képviselője a Facebook-oldalán. Az egyik szülő szerint az ovisoknak vélhetően fölösleges volt fagyoskodniuk és megfázniuk, miközben azt hallgatták, hogy a kormány hány százmillió forinttal támogatja az óvoda fölépülését, melynek persze azért mindenki örül. „Úgy tűnik, a szocialista rendszer nagyon tetszhetett bizonyos mai vezetőknek, mert teljesen annak stílusában gyakorolják közösségi tevékenységüket. Mi pedig végre túl szeretnénk jutni a 20. századon, s végre le szeretnénk vetkőzni a szocialista rendszer beidegződéseit. Nálunk az emberek vannak a középpontban, és nem az elvtársak. 3–6 éveseknek szónokolni nagypolitikáról… elképesztő…” – jegyezte meg...

Forrás: helyivalasz.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@nyanya001: - ekkora gyerekeknek a tél szépségében kéne gyönyörködni és játszani, nem egy ilyen faxkalapot hallgatni! - csodálom, hogy a szülők még nem reklamáltak!
nyanya001
Mocskos állatok !
Anyátokat állítsátok ki aki ilyen mocsodék szart hozott a világra mint amilyenek
ti vagytok !
anka
@nyanya001: - ekkora gyerekeknek a tél szépségében kéne gyönyörködni és játszani, nem egy ilyen faxkalapot hallgatni! - csodálom, hogy a szülők még nem reklamáltak!
Aki Én
Tavaly nyáron felújították a közelünkben lévő óvodát. Igaz, hogy 4 hét helyett 4 hónap lett belőle, hogy közben hetekre eltűntek a melósok, hogy nem lett meg minden amiről szó volt korábban..., de felújították néhány évtized után. Majdnem olyan szép és modern lett, mint egy kormányzati vagy fideszes épület, iroda, de ez mégiscsak egy óvoda csupán, tehát annak is örülünk, ha van fűtés, nem szakad a gyerekekre a mennyezet...
Az óvoda egyébként akkortájt ünnepelte születésnapját, minek kapcsán a gyerekek egy kis műsorral készültek a szülőknek, nagyszülőknek. Az eseményt 16:00 órára hirdették, vagyis sokaknak a munkából kellett korábban eljönni. Persze mindenki rohant, hogy lássa a kicsi gyerekének fellépését. El jött a 4 óra, és kiállt az intézmény vezető egy pársoros köszöntésre. Mindenki izgult, hogy végre jönnek az ovisok, de nem. Ekkor lépett elő az alpolgármester, aki hosszasan ecsetelte, hogy senki ne legyen hálátlan a hatalomnak a felújításért, az elért sikerekért. Igaz, hogy eu-s pénzből fizettük, amit hatalmas tábla hirdet azóta is, de akkora, hogy a napot kitakarja.
Na így érték el, hogy ,,tömegek" hallgassák a jótevőt. Persze sokan kiakadtak, ami totál érthető. Ha a propagandára kíváncsi valaki, azt nem az oviban, hanem a köztévén hallgatná.
Üdv az 50-es években.
szaboria1
Egyre felháborítóbb a Fideszesek viselkedése de az óvoda vezetője is hibás mert előtte meg kellett volna beszélni, hogy a szalag átvágása után valamelyik terembe folytassák a saját magasztalásukat amit még ezek a gyerekek úgy sem értenek.
nyanya001
@anka: A szülők ? ezek nem szülők, ezeket meglehet venni
a gyermekük jövője nekik ennyit ér !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.