Soros György Davosban megtartotta valótlanságoktól hemzsegő és Magyarországra sértő kampánynyitó beszédét – kommentálta Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője az üzletember Világgazdasági Fórumon elhangzott nyilatkozatát pénteken sajtótájékoztatón. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Gulyás Gergely, Kupaklajos méltó utódja a Fidesz-frakció élén, midőn a választási kampány viszonylatában a baloldal ekézése került terítékre. Nagyra értékelek minden olyan megnyilvánulást, amikor az államnak pártja, az éppen mikrofonállvány elé hurcolt megmondóember hangján keresztül felállítja magát (naponta ez történik a szájbakúrt elmúlt nyolc év óta) az erkölcs egyetlen, a Fidesznek alanyi jogon járó piedesztáljára. Ami persze recseg-ropog, mint a kurvaélet, de arra még mindig jó, hogy a szocialista luxuskormányzás országrontó teljesítményére hivatkozva legitimálni lehessen bármit és bárminek az ellenkezőjét, amihez az országnyi narancsültetvényen hozzányúlnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Béla333: Hogy kerül megint ide a DK ?? Apropo,,mikor láthathatjuk a Széltyukot ISMÉT Tusványoson ,Orbán elvtárs társaságában ? Nagyszerűen jópofáskodott a legutóbb is kegyes Urunkkal.
nem tibi
Az első kommentelőnek van igaza !
2 Millió nyilatkozott ,
6 Millió meg tartózkodott .
Béla333
@Clavigo: 14.35
Szél Bernadett tudomásom szerint nem találkozott Orbánnak Tusványoson, csak egy nyíltszíni vitában vett részt Kósával.
De majd te biztos megmondod az igazat ebben is, meg a következőkben is:
A DK politikusainak a zöme (ugyanúgy ahogy maga Gyurcsány is) az MSZP-ből jött. Az 1994 óta tartó Fidesz-MSZP mutyizgatásban ők is részt vettek.
Elég talán arra gondolni, hogy pl. Gy. Németh Erzsébet akkor volt az MSZP fővárosi frakció vezetője, amikor a 4-es metró korrupciós ügyei zajlottak. Mennyire lehet reális, hogy az akkor kormányzó MSZP fővárosi első embereként az egész lopkodásról nem tudott semmit?
Vagy Gyurcsány éppen miniszterelnök volt, az ország első embere, amikor száz/ezer milliárdokkal rövidítették meg a költségvetést a felülszámlázott autópálya díjakkal, hogy azt elosszák a Fidesszel?!
Vagy éppen Vadai a Gripen és a fegyverzetének a beszerzését vizsgáló parlamenti vizsgálóbizottság elnökeként volt képes olyat nyilatkozni, hogy nem vizsgálták a beszerzések környékén a kenőpénzeket, mert az nem az ő hatáskörük?!
Béla333
@Eladott Ország: 14.53
Én nem látom a videon Orbánt, de hagyjuk!
Eladott Ország
@Béla333: Orbán lehet hogy elbújt a függöny mögé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.