A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban a minap a vezetőség megtiltotta kórházi dolgozóinak azt, hogy bárminemű az egészségüggyel kapcsolatos hírt, megosszanak, vagy lájkoljanak. Aki mégis így tesz, az meg lesz büntetve. Kínosak a hírek na. Miért? Hát ezért. Meg ezért. Meg úgy általánosságban azért, mert a padlón van a magyar egészségügy, és mivel és mivel ez még egy jó ideig biztos így marad, nem marad más, mint elhallgattatni a dolgozókat. Ha nem beszélünk a problémáról, akkor az nincs is. Kórházigazgató Úr tehetetlen, pedig elvtársai ülnek körülötte minden döntéshozói pozícióban. Elvtársai vezetik ezt az egész kócerájt már 2010 óta. Mégis, a tarthatatlan kórházi állapotokra számára egy megoldás merült fel, letiltani és ignorálni.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Gondolom,,az ilyen dolgok is közrejátszanak az orvos-nővér elvándorlásba.
Sámannus
Választás előtt elterpeszkednek. Most már minden csókos köcsög az állásáért kampányol.
Lesz légkondi a kora szülészeten? Az már nem érdekes.
Eladott Ország
A KDNP az a törpepárt, mely ha nem lenne a Fidesz puszipajtása, még csak a parlament közelébe se kerülne. Támogatottságuk szinte mérhetetlen, támogatójuk alig akad. Ez azonban nem számít, mert így is 17 parlamenti hely birtokosaiként fontos döntésekbe szólhatnak bele. Vagyis szólhatnának bele, ha nem a Fidesz bábjaiként funkcionálnának. A 168 óra kikérte a párt tavalyi évének költéseit és ez igen érdekes dolgokra világított rá. Ugyanis kezdésként több mint 1 millió forintot, pontosan 1 200 000 forintot költöttek lekvárra, csak a tavalyi évben. De megengedték azt is maguknak hogy 224 ezer forintért 1 azaz 1 db széket rendeljenek a párt egyik irodájába. Hisz van miből, nemde? Van persze, azoknak az adófizetőknek a pénzéből, akik a keményen ledolgozott napok után azt a közösbe befizetik. Egy pártnak bizonyosan hatalmas szüksége van a fent említettekre, ez nem is vitás.
Eladott Ország
index.hu/belfold/2017/03/02/miskolc_borsod_szuperkorhaz_csiba_gabor_korrupcio_egeszsegugy/
2017 április 1-től összevonták Miskolcon a városi és a BAZ megyei kórházat, így létrehozva egy új szuperkórházat – jelentette be Ónodi-Szűcs Zoltán, egészségügyért felelős államtitkár. Az új intézményt a városi kórház főigazgatója, Tiba Sándor fogja vezetni, míg Csiba Gábornak, a megyei kórház főigazgatójának Ónodi-Szűcs az MTI beszámolója szerint „országos jelentőségű feladatot szán”. Csiba Gábor mindenesetre távozik a kórház éléről, és bár évtizedek óta a térség egészségügyi ellátásában dolgozik, BAZ megyéből is távozik. Ha hinni lehet az államtitkár szavainak, és országos pozíciót kap, lényegében felfelé fogják buktatni (hiszen a helyi Fideszből kirakták). Információink szerint Csiba távozásának hátterében egy milliárdos csalás gyanúja állhat. A korábban a miskolci Fideszben és KDNP-ben is politizáló kórházigazgatót évekkel ezelőtt jelentették fel, miután 2007-ben egy panamai hátterű, fával és építőanyagokkal foglalkozó cég jelentős megbízást kapott az észak-magyarországi régió rákbetegeit ellátó kórház onkológiai osztályától. Azóta Dr. Csiba Gábor a miskolci máltai csoport alapítója...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.