Papp Réka Tünde és Darvas Kristóf közösen meghangszerelték az év eddigi legjobb magyar nótáját: Ma már szálló igévé vált: “Édesanyám nem strómanja senkinek se” – ezzel a mondatával vált igazi népmesei hőssé Debrecen erős embere, a vidéki városok fejlesztéséért felelős miniszter. Kósa Lajost az Index újságírója kérdezte annak kapcsán, hogy a tárca nélküli miniszter 82 éves nyugalmazott óvónő édesanyja nemrégiben vett egy fél sertéstelepet, amire aztán 123 millió forint, fejlesztési támogatást kapott. A mondat nyomán rögtön szárba szökkentek a

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Látjátok. Ha szorgalmas vagy 82 éves korodra szép vagyon gyűlik. Csak figyelni kell. Lehet, hogy egész életében nem keresett ennyit! No de a fiú segít. A 20 %-ba belefér.
lusta
mik a baj a nyuggerekkel? Ők az élet igazi császárai. Kupaos Lali huszár 82 éves nyugdíjas anyukája a legjobb nbizonyíték rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.