Feljelentette Kósa Lajos tárca nélküli minisztert felesége cégvásárlása miatt az LMP társelnöke, Hadházy Ákos. 

A Központi Nyomozó Főügyészségen tett Kósa Lajos tárca nélküli miniszter ellen feljelentést Hadházy Ákos, az LMP társelnöke.

Feljelentette Kósát az LMP

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor

A miniszter felesége egy olyan üzletviteli tanácsadással foglalkozó céget vett meg tavasszal 6 millió forintért, amelynek évek óta nem volt bevétele, de mégis 120 millió forintos tőkéje volt. 

A miniszter erre azt válaszolta, hogy azért volt olyan olcsó a cég, mert bár 139 millió forintos vagyona van, de körülbelül ugyanekkora az adóssága is. Kósa többet erről az ügyről nem beszélt, mondván felesége nem közszereplő.

Hadházy az RTL Klubnak elmondta, a miniszter felesége egy olyan vállalkozótól, Fiák Istvántól vette meg a céget, akit Kósa helyzetbe hozott az általa készített és benyújtott, a nyugdíjas-szövetkezetekről szóló indítványával. Fiáknak ugyanis Hadházy szerint ilyen profilú munkaerő-kölcsönző cégekben is van érdekeltsége. 

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
@szaboria1: Először is Hadházy a neve... másodszor pedig nem hiába jelentget. Így legalább megismeri a NÉP, hogy mi folyik a színfalak mögött...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
patyuka
Sajnos, de akárhogy is van, a következők szinte biztosak: H. Á. ügyfeltárásának és feljelentésének most sem lesz semmi hozadéka, tehát az áhított kormányváltás dolgát előre ez sem lendíti majd; viszont az, hogy az LMP továbbra sem partner a demokratikus ellenzék egyéni jelöltjeinek teljes körű koordinálásában, kifejezetten a regnálók érdekeit szolgálja! Minthogy ezt az állítás egynéhány nyomós és cáfolhatatlan argumentummal még alá lehetne támasztani, nem kétséges az sem, hogy az, aki rájuk voksol, a változatlanságra szavaz!
Aki Én
@Csizmás Kond: Most totál komolyan kérdezem.
Te nem szégyenkezel, hogy ennyire buta vagy?
kukac50
Polt Peti majd megdicséri,hogy ügyes voltál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.