A DK animációs filmjében a magyar dolgozik, az ukrán csak vodkát vedel. Gyurcsány az első politikus, aki a saját fegyvereivel képes, ha nem is legyőzni Orbánt, de reprodukálni őt. Csúsztatásokból, gyalázkodásból és persze egy adag igazságból áll össze a klasszikus gyűlöletkampánykoktél, ezúttal progresszív, Európa-párti demokrata pohárban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hogy túltesz, az azért erős túlzás.
Arról nem beszélve, hogy közben nem telepít be ukránokat, és nem keres vele 100 milliárdokat, ami viszont a költségvetésnek súlyos 10 milliárdos mínuszokat hoz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
@kereső: ön lehülyéz, bunkóz, bele pofátlankodik az életembe, utál mindenkit aki nem ért egyet önnel és az LMP-vel. Ne csodálkozzon ha oda kivánom a bagázsával mint Orbánt!
Ezentúl ne csodálkozzon ha idézőjelben minden DK szapuló kommentje után idézőjelben fogja megkapni "hülye bunkó"!
Madácsi Pali
@Madácsi Pali: bocsánatát kérem! A 20:06- os választ nem önnek szántam, tévesen kültem. Sajnálom , hogy az igazi címzett helyett önkapta és ezzel akaratom ellenére megbántottam!
Madácsi Pali
@kereső valami miatt , valószinú hekkelés, a válaszaimat nem az kapja akinek szánom.
Madácsi Pali
@kereső: bocsánatát kérem, a válaszaimat valószinú hekkelés miatt nem az kapja, akinek válaazoltam, akinek szántam. Nem volt szándékomban önt megbántani.
kereső
@Madácsi Pali: Kedves Pál!Most jutottam csak idáig.Még mielőtt elolvastam volna a bocsánatkérést-nevettem egy jó nagyot!Úgy véltem ,igencsak vicces!!! kedvében van.Nekem irni ilyet!!!
kokopelli
Nekem ez nagyon érdekes dolog,hogy valaki ír,vagy egy íráshoz a nevét adja,
és utána csodálkozik vagy nem érti,hogy kritika zúdul rá! Mindenki máshogy
reagál!Durván,csendesebben,de kritizál!Ernyő nélkül nem ajánlatos az eső
alá állni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.