A DK animációs filmjében a magyar dolgozik, az ukrán csak vodkát vedel. Gyurcsány az első politikus, aki a saját fegyvereivel képes, ha nem is legyőzni Orbánt, de reprodukálni őt. Csúsztatásokból, gyalázkodásból és persze egy adag igazságból áll össze a klasszikus gyűlöletkampánykoktél, ezúttal progresszív, Európa-párti demokrata pohárban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hogy túltesz, az azért erős túlzás.
Arról nem beszélve, hogy közben nem telepít be ukránokat, és nem keres vele 100 milliárdokat, ami viszont a költségvetésnek súlyos 10 milliárdos mínuszokat hoz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Hogy túltesz, az azért erős túlzás.
Arról nem beszélve, hogy közben nem telepít be ukránokat, és nem keres vele 100 milliárdokat, ami viszont a költségvetésnek súlyos 10 milliárdos mínuszokat hoz.
kereső
BÉÉÉLLLLLLLLLLA! A dk.-nak-és Gyurcsánynak kampányolsz?
szaboria1
Béla 333 is Gyurcsány fóbiába szenved.
Béla333
Hölgyek, Urak! A 444.hu mióta ellenség?
Amióta Gyurcsány ellen közölnek egy cikket?
kokopelli
" a filmben ukránozik...?!" A csukcsföldi és a jakutföldi simlis
nyugdíjasokat kellene neki az ország keleti részén keresnie? ;-((
Madácsi Pali
Béla 333 felénk van egy mondás: nagy baj az agy baj, de ha már megvan...
Madácsi Pali
@Béla333: a tegnapi ATV - s Gyurcsány riport után beindult a rettegés! Elmebeteg próbálkozás, ami nagyon étlátszó.
Equus
Bejla! Ez a napi penzum, vagy lesz még több is? Mennyit hoz ez neked naponta?
Az csöppet sem meglepő, h a 444 rendelésre cikket ír - mindannyian a piacról élünk -, de azért az elgondolkodtató, h két teljesen különböző dolgot igyexik egybemosni. Ólmot és aranyat nem szokás egy mérlegen mérni.
Rockxy
Ez má' valami!
A négynegyvennégyet valaki beszorozta kettővel. :)
Pálinkás Pál
@Béla333: Arról beszélj..a pártod miért is pátyolgatja a határon túli here szavazógépeket?
peterkelemen
Akik ma bent csücsülnek a magyar parlamentben egytől-egyig bűnösök Orbántól kezdve mindegyik. Akasztófára érettek.
Béla333
@Madácsi Pali: 12.57
Miért nem Gyurcsány produkciójával foglalkozol? Vagy neked minden úgy van jól, ahogy/amit Gyurcsány lép? Mire jó ez a lépése?
Az indulatok felszítására?
Ide idézem neked a cikk egy mondatát, hátha képes vagy értelmezni:
"Közben az is igaz, hogy ez a szerződés Gyurcsány Ferenc majdnem 5 évnyi miniszterelnökösködése alatt is végig érvényben volt, és Gyurcsány nem mondta fel azt."
Madácsi Pali
@Béla333: azért mert egy barom minden áron a resztvevőt próbálja sárózni, úgy hogy a témát érdemben sem érinti! Csak emlékeztetlek akkor nem volt könnyített állampolgársági törvény! A párommal, aki kárpátaljai magyar, hogy közösen vehessünk lakást, az engedélyért magasabb illetéket fizettünk mint a szerzési illeték. Akkor a tartózkodási engedéjt évente hosszabbítottuk. A propagandád ne itt nyomastd "bunkó"!
Béla333
@Madácsi Pali: 13.23
Kedves Pali! Ne mocskolódj, csak azért, mert van aki nem a te véleményeden van!
Van egy megoldás a problémádra: ne olvasd el, amit írok!
Tehát ha felmondhatta volna Gyurcsány a miniszterelnöksége alatt ezt a megállapodást, akkor miért nem tette?
Az akkor az "ukránoknak" kifizetett adóforint nem fájt, csak a most kifizetett?
kereső
@Béla333: nem ellenség a 444!, elolvastam a cikket.MÉG Szily is igaznak fogadja el a videóban elmondottakat.A cikk cime- hát istenem,fel kell rá hivni a figyelmet./kicsit erős túlzás!/Én sem a videót-sem a cikket nem itélem túlzásnak.Ennyi.
Miért nem mondták fel az egyezményt? Nem figyelsz Béla.Csak itt ezen az oldalon nem tudom hány cikk kapcsán volt szó róla,hogy Gyurcsányék elkezdték a tárgyalást az Ukrán féllel,Bajnaiék befejezték-és aláirásra várt.orbánék meg az asztalfiókba tették.
A másik ok,hogy 1963-tól nem volt ez tömeges jelenség,/évente 1-2 fő,de ez is benne van cikkben is!csak nem figyelsz!/csak amikor valakik elkezdtek ezzel is simliskedni.Most még az is megnézi ezt a ki szösszenetet,aki eddig nem látta.Kampányolsz Béla?
Béla333
@kereső: 13.46
Hány évig is volt miniszterelnök Gyurcsány? 5 évig? És az utolsó pillanatban kezdte el ezt a problémát megoldani?
Mint ahogy akkor jött rá, hogy ki szervezte a 2006-os dúlásokat, amikor megszünt a minisztelnöksége?
És akkor döbbent rá arra is, hogy az MSZP és a Fidesz pártpénztárnoka összejárt szétosztani a lopott szajrét, amikor már nem tudott ez ellen tenni semmit?
Mi meg mindannyian a Mindent elhisz nagypapa vagyunk, igaz?
Béla333
@kereső: 13.46
Én kampányolok? Hallottad a hétvégén Gyurcsány beszédét, amelyikben majd minden ellenzéki pártot mocskolt?
Na azvolt a kampányszöveg! Elég undorító volt, de Gyurcsány már csak ilyen!
kereső
@Béla333: Béla ne legyél már ennyire szemellenzős.Nem vagyok diplomata,de el tudom képzelni,hogy egy államközi megállapodás összehozása nem egy-két hónap.
szaboria1
@Béla333: Te nagyon gyűlölöd Gyurcsányt de megint azért nincs igazad mert ha nem felednéd sok minden más is történt pl. 2006 zavargások. Bajnai viszont elkezdte de ugye a szavazatokért az Orbánék meghagyták. Ezzel az erővel Orbán első kormányzását is lehet szidni mert pl. O.V. mondta ruszkik haza nekik is lett volna lehetőség a megszüntetésről.
kereső
@Béla333: Nem hallottam.Vonáét se,meg a többiét se.Egyébként feltűnt,hogy te jóformán csak akkor tündökölsz", ha Gyurcsányról van szó.Perverz vagy?
desiro
György Bendik: Gyurcsány mit keresett a menekülteken TE IDIÓTA.
Béla333
@kereső: 13.58
Miért perverzió az neked, ha az ember tájékozódik a hazai politikai ügyekben?
Egyébként meg pl. Vona nem mocskolta az LMP-t, szemben Gyurcsánnyal!
kereső
@Equus: nem mossa össze,csak nem igazán tudja ketté választani.Ami meg a videót illeti.A magyar néplélekre épit.Gyurcsánynak se tilos.Az uszitás szó "barokkos" túlzás Szily részéről,de hát neki se szive csücske Gyurcsány.
desiro
@kereső: Tudod ki fujta ide, A Szél.
Béla333
@szaboria1: 13.57
Nem gyűlölet kérdése ez, csak egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ha neki volt 5 éve, hogy megcsináljon valamit, de nem tette, akkor hogy van képe késöbb ezen rugózni.
Ráadásul ez is pontosan egy olyan téma, ami csak az indulatok felszítására jó, de megoldást a jelen helyzetben nem tud felmutatni, csak max. annyit, hogy azért hozzuk újra helyzetbe Gyurcsányt, mert akkor talán (!!!) foglalkozna most már a dologgal!
kereső
@Béla333: szakadj már le erről Béla.Mérges leszek,és elkezdem mocskolni én is az lmp-t,olyan lebegtetett témákkal,ahogy Te szoktad.Azért az egy kicsit sem furcsa számodra,hogy az lmp. pont a jobbikkal "kokettál", aki bevalottan nem demokratikus párt.Azzal a jobbikkal, akinek a programjára orbán felépitette az "illiberális" demokráciáját???!/ami hogy lenne már demokrácia!/,azzal a jobbikkal amely nyiltan úszit,és a "Betyársereg" a jó barátja?
Gyanitom,azért történt ez igy,mert orbánnak nem volt mersze egyenesben bevállalni a dolgokat.Együtt csinálták ezt.Ha nem igy lenne, nem csiripelnék a madárkák-"orbán ellopta a jobbik programját!"Aha.meg mese-mese mátka!

Azért néha erről lehetne szó nem?
papa.49
Meg van a napi köpködős a Gyurcsányra :::
Pálinkás Pál
@Béla333: Perssze hogy vona nem mocskolta az LMP-t béla...mert testvérpártotok...mindkettő fideszalakulat!!!
Béla333
@kereső: 14.18
Hozz be egy erről szóló cikket, aztán beszéljünk erről is!
Egyébként lehet, hogy nem te, de akkor másik 30 DK-s nap mint nap mocskolja igazsággal vagy igaztalanul az LMP-t. Így, hogy beállsz-e közéjük vagy sem, a te dolgod!
Ha megszűnne az LMP igaztalan mocskolása, gyalázása a DK-sok részéről, nyilván akkor én sem foglalkoznék ennyit a DK/Gyurcsánnyal. De addig...
kereső
@Béla333: nem hozok Béla!Annyira nem figyelsz,hogy fel sem fogtad-vicceltem veled,hogy a dk.-nak,és Gyurcsánynak kampányolsz.Se nem látsz,se nem hallasz.Vitatkoztam én már veled más cikk kapcsán,akkor a legkedvesebb szavaid ezek voltak:dk-ás csürhe,dk-ás csőcselék.
Tudod,ennyire elvakultan gyűlölő emberkével nem igazán találkozunk.Vedd már le a szemedről a vörös posztót, meglátod Neked is jobb lesz.
Béla333
@kereső: 14.30
Lásd itt fent: 14.23-kor!
Béla333
@kereső: 14.30
Egy példa: azt mondja hétfő reggel a Klubrádióban a főnököd (Gyurcsány), hogy nincs miért szégyenkeznie hogy pl. az LMP-t rugdosta, hiszen az LMP minden héten Gyurcsány ellenes nyilatkozatokat tesz!
Kérdésem: ide tudnád idézni mondjuk az ez év januári LMP Gyurcsány ellenes nyilatkozatait?
Béla333
@kereső: 14.30
Nem találsz? Lehet, hogy nincs is ilyen?
Akkor lehet, hogy hazudott a Feri?
Madácsi Pali
@Béla333: tisztában van vele mért tettem idézőjelbe a "bunkó"-t. Ön címezte nekem. Ázzal is tisztában van hogy Gyurcsány miniszterelnöksége idején a probléma nem létezett. Akkor még nem volt könnyített állampolgárság szerzés. Voltak vi szont hosszútávu gazdasági kapcsalatok, ahol a kilküldöttek akár házasodtak is. A házastársak tartózkodási engedéllyel plusz külön illetékért szerezhettek a megyei önkormányzattól inggatlan szerzési engedélyt. A hazánkban gyökeret ersztett házastársak nyugdiját tisztességesen rendezte, hisz néhányan kint is maradhattak.Tömeges lakcímbejelentés az orbáni időben jött létre. Ha fogalma sincs a témáról mért ekézi Gyurcsányt? Maga fideSS troll!
kereső
@Béla333: 14:37, először is! hülye vagy.Nekem nincs főnököm immár 15 éve-ill.a magam főnöke vagyok.Tudod,mi a Te legnagyobb bajod? Ha ,bárki birálni merészeli-nem mocskolni!mint amit te csinálsz- az lmp.-t,Bernit,akkor rögtön mocskolódásról beszélsz.Nem olyan szép az a baba,mint amilyennek mutatja magát.A világos-és kritikai látásod rögtön elveszited.Te vádolsz itt engem?Meg főnököt emlegetsz,mert szólni merészelek,és a véleményem eltér a tiédtől Gyurcsány megitélésében? Na elmész ám a susnyásba!Az idehozott cikkről meg nincs is véleményed,mert azt nem olvastam-csak annyi volt a megjegyzésed ,hogy a 444! ellenség,mert le mert hozni egy cikket Gyurcsány kampányáról.Nincs tovább kimélet-és udvariaskodás.Te szoktad volt mondani-amilyen az adjon isten,olyan a fogadj isten!Gyurcsány ügyben többet nem témázok veled,nincs értelme.LMP ügyben még találkozunk.
kereső
@Béla333: miért ne hazudott volna,hiszen bevallotta már régen.Ha értenéd...
kereső
@desiro: 14:12,köszi,hogy mondod-mint a plakáton: SZÉLlmp 2018!
Madácsi Pali
@kereső: ön lehülyéz, bunkóz, bele pofátlankodik az életembe, utál mindenkit aki nem ért egyet önnel és az LMP-vel. Ne csodálkozzon ha oda kivánom a bagázsával mint Orbánt!
Ezentúl ne csodálkozzon ha idézőjelben minden DK szapuló kommentje után idézőjelben fogja megkapni "hülye bunkó"!
Madácsi Pali
@Madácsi Pali: bocsánatát kérem! A 20:06- os választ nem önnek szántam, tévesen kültem. Sajnálom , hogy az igazi címzett helyett önkapta és ezzel akaratom ellenére megbántottam!
Madácsi Pali
@kereső valami miatt , valószinú hekkelés, a válaszaimat nem az kapja akinek szánom.
Madácsi Pali
@kereső: bocsánatát kérem, a válaszaimat valószinú hekkelés miatt nem az kapja, akinek válaazoltam, akinek szántam. Nem volt szándékomban önt megbántani.
kereső
@Madácsi Pali: Kedves Pál!Most jutottam csak idáig.Még mielőtt elolvastam volna a bocsánatkérést-nevettem egy jó nagyot!Úgy véltem ,igencsak vicces!!! kedvében van.Nekem irni ilyet!!!
kokopelli
Nekem ez nagyon érdekes dolog,hogy valaki ír,vagy egy íráshoz a nevét adja,
és utána csodálkozik vagy nem érti,hogy kritika zúdul rá! Mindenki máshogy
reagál!Durván,csendesebben,de kritizál!Ernyő nélkül nem ajánlatos az eső
alá állni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.