Vona Gábor lebontaná a határkerítést Soros Györggyel közösen – mondja a hang a telefonból.

A kormánypárt kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs közleményben jelezte, hogy “telefonos tájékoztató akciót is indítunk, melyben tájékoztatjuk a választópolgárokat Vona Gábor elhíresült Allah-os nyilatkozatáról.”

Önt még nem hívta fel a Fidesz Vona Gábor és Allah miatt? Itt a hangfelvétel!

A 444.hu egyik olvasóját már fel is hívták, és igen erős állításokat hallott – írja a hvg.hu. A portál írása szerint az ismerős férfihang már egyáltalán nem vallja be, hogy a Fidesz nevében telefonál. A szöveg amúgy ez:

Jó napot kívánok! Azért hívom, mert Önnek is tudnia kell, hogy a napokban nyilvánosságra került egy felvétel Vona Gáborról. Ezen a Jobbik elnöke radikális iszlamisták előtt Álláhot dicsőíti. Szerinte az iszlám az emberiség utolsó reménye. Ezek a gondolatok veszélyesek. Vona megtagadja keresztény kultúránkat, és ha tehetné, beengedné a bevándorlókat, végrehajtaná a Soros-tervet, és Soros Györggyel együtt lebontaná a határzárat. Ne felejtsük el ezt, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk. Köszönöm, hogy meghallgatott.

A hangfelvételt pedig itt hallgathatja meg.

(hvg.hu/444.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez már annyira suttyó és hazug, hogy talán pont az ellenkezőjét váltja ki a jóérzésű gondolkodni képes polgárból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
juttka
@1bitang: Aki a konzultációk alkalmával nem adta meg az elérhetőségét kapcsolattartás céljából, azt nem hívják. Arra tippelek, hogy ilyen telefonhívásokra az engedélyt csak 1 ember adhatja ki, és az G.O.V.
Borsodi
Ebből is látszik,hogy fölöslegesen ész nélkül szórják a pénzünket.Munkahelyeken a félre vezetés,adat gyüjtés.be indult.( migránsozás,Sorosozás, Vona kerítés bontása) Hiába nagy most a tét,sokan esnének le a nagy lóról,igaz soha nem ülhettek volna fel ha nincs a fidesz.Én szívesebben nézném a Tv ben Orbánt Vonát egy asztalnál.
www.youtube.com/watch?v=SA8JQvXb8MU
papa.49
@juttka: Én soha nem adtam engedélyt senkinek a visszahívásra, sőt tovább megye a Blú mobilos telefonszám a sim kártya vásárláskor le lett TILTVA a nyilvánosságtól akkor hogy a nehézségben tudják a számot ???
kukac50
Engem megtisztelt Orbán a mobilomra kaptam a tájékoztatót Vonáról, Ha ilyen fontos személyiség lett Vonából, hogy Törökül mondta, hogy Isten akkor rá kell szavazni!
Megadta a tiszteletet a törököknek,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.