Az ellenzéki vezetőknek "Soros és Brüsszel akarata az első", így készek végrehajtani a "Soros-tervet", lebontanák a határzárat, betelepítenék a bevándorlókat – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi sajtótájékoztatóján, a Parlamentnél, ahol bemutatta pártja új plakátját.

Egy plakáton Soros, Gyurcsány, Szél, Vona és Karácsony – a Fidesz szerint együtt bontanák le a határzárat, és ezt illusztrálta is a párt

Leleplezik a Fidesz új plakátját, amelyet Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója Az ellenzék lebontaná a határzárat címmel tartott sajtótájékoztatón mutatott be Budapesten, az Alkotmány utcában 2018. január 30-án. MTI Fotó: Soós Lajos

A Facebookon is közzétett új plakát mellé ezt írta a posztban a Fidesz:

Az ellenzéki vezetők számára Soros akarata az első. Készek végrehajtani a Soros-tervet: lebontanák a határzárat és betelepítenék a bevándorlókat. Ezért hiába látszanak reménytelenül bénának, mégis veszélyesek. Erre a veszélyre hívjuk fel mostantól a figyelmet az alábbi plakáttal. Nekünk Magyarország az első, ezért mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megakadályozzuk a Soros-tervet. Add tovább!

Az Együtt bontanák le a határzárat feliratú plakát közepén Soros György látható, aki legutóbb Davosból "üzent hadat" Magyarországnak, "bejelentette, hogy részt fog venni a magyar választási kampányban"

- fejtette ki a fideszes politikus, aki szerint Soros célja évi egymillió bevándorló betelepítése Afrikából és a Közel-Keletről, a határzár lebontása és az, hogy Magyarország is bevándorlóország legyen.

Ebben szövetségesei a magyar ellenzéki pártok vezetői, ők láthatók még a plakáton – mondta.

"Gyurcsány Ferenc, aki egyszer már tönkretette az országot, Vona Gábor, aki a hatalomért és a pénzért mindenre képes, a már minden pártot megjárt köpönyegforgató Karácsony Gergely és a kiábrándítóan baloldalivá váló Szél Bernadett" – sorolta Hidvéghi Balázs.

A kommunikációs igazgató szavai szerint:

az ellenzéki vezetők minden nap egymás torkának esnek, egy kanál vízben meg tudnák egymást fojtani, "egy dologban azonban egyetértenek: nekik Soros és Brüsszel akarata az első".

Ezért hiába látszanak reménytelenül bénának sokszor, mégis veszélyesek – fogalmazott, hozzátéve: erre a veszélyre hívják fel mostantól a figyelmet a plakáttal.

Nekünk Magyarország az első, ezért mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megakadályozzuk a Soros-tervet, Magyarországot pedig megőrizzük magyar országnak

- jelentette ki Hidvéghi Balázs.

Egy plakáton Soros, Gyurcsány, Szél, Vona és Karácsony – a Fidesz szerint együtt bontanák le a határzárat, és ezt illusztrálta is a párt

A Fidesz új plakátja. MTI Fotó: Soós Lajos

Végül közölte: nem titkolt céljuk az is, hogy ráerősítsenek "az országban egyre inkább tapasztalható ellenzékváltó hangulatra", mert "Magyarország ennél tényleg jobb ellenzéket érdemelne".

Forrás: MTI

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
És még mindig mennek el a milliárdok a kampányra egy olyan ógyben amiben már rég lebukott a fidesz bazdmeg. Nem kurvára mind1 hogy van-e határ vagy nicns ha a fidesz így is úgy is betelepítette már a migránsokat???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
HIDVÉGI szerint a Fidesznek csak ez a kampány kell nekik nem kell programot készíteni amit eddig csináltak az továbbra is így lesz jó.
kukac50
A Fidesz már végre hajtotta a Soros tervet! Annyi eszük nincs mint egy kijáró disznónak,hogy program kellene a választásokig azt kellene plakátolni,hogy mit tesznek a Népért,nem hazugságot plakátolni ezt már minden érintett megcáfolt. Fideszesek gondolkodjatok, miért szavaznának rátok amikor egy értelmes kérdésre sem tudtok értelmes választ adni.
Nincsenek normális válaszok akkor nem is képviselitek az emberek érdekeit!
human
@kukac50: Valamit szerintem te félre értesz a fidesz politikájában. Ők belőtték mire fogékony az új választói tömbjük. Rájöttek, hogy faék egyszerű szövegekkel, jelszavakkal hatékonyabban aktivizálhatók. Kevesebb a baj velük, mint egy értelmesebb (direkt nem értelmiségit írtam) réteggel amit meg is kell győzni, aki visszakérdezhet, aki tovább is lát az orránál. Nagyon jól járt a fidesz az új választóival akik tojásért, krumpliért a bekamuzott menekült mentes zónákért behúzza az ikszet nekik. Egy nagyon olcsón megtartható kört talált magának.
human
@kukac50: Ellenben egy értelmesebb választói tömböt meggyőzni már nehezebb. Neki már programot is kell írni. Nekik már azt is el kell mondani, mi lesz velük 30 év múlva? Ők már rákérdeznek, hogy ez a Mészáros Lőrinc mégis hogy repkedhet milliárdos géppel, mikor egy Zuschlagot 70 millióért 6 év börtönre ítéltek? Ráadásul egy demokrácia mellett elkötelezett választói tömb nem egységes, hisz demokratikusan gondolkodnak. Hisznek a több pártiságban. Azaz a nem fideszes oldalon több pártnak kell osztozkodnia egy a fideszesnél nagyobb táboron és így alakulhat ki, hogy a fideszes kisebbség határozza meg az ország sorsát már 8 éve.
kukac50
@human: Zuschlag 70 millióért ült azt elfelejtették,hogy 55miliót a pártja oda adott. 15 millióért ült. Farkas Flórián több mint 2 milliárdot sikkasztott az már nem büntetendő a mostani igazságszolgáltatás szerint.
human
@kukac50: De a fidesz szavazónak a 2 > 70. A mértékegység meg megfejthetetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.