Amennyiben a magyarok eleve xenofóbok, idegen- és bevándorlás-ellenesek, akkor viszont teljességgel érthetetlen, miért volt szükség csak tavaly több mint 12 milliárdot költeni a sorosozós propagandahirdetésekre. A rejtélyes homály azonban azzonal oszlani kezd, amint szembesülünk vele, kiknél landolt az összeg. Az Átlátszó összesítése szerint a Rogán Antal vezette propagandaminisztérium 2017-ben a két nemzeti konzultációhoz kapcsolódva több részletben rendelt hirdetéseket összesen 12,3 milliárd forint értékben. Plusz még rádobott 114 ezer forintot, ennyiért adta ki az Átlátszónak a 2017-es hirdetések részletes adatait. Nos, a 12,3 milliárdból több mint 5 milliárd a nyomtatott médiában megjelenő hirdetésekre ment, ennek legnagyobb haszonélvezője a vidéki lapokat kiadó Mediaworks volt, ami kinek másnak, mint Mészáros Lőrincnek a tulajdonában van. A tévés hirdetésekre költött 2,64 milliárdból a TV2 (Andy Vajna) és Echo TV (megint Mészáros) profitált legtöbbet. Az online...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbánék hazugsággyára napi szinten lebukik. Most már a hazugságot is hazugságokkal próbálják védeni. Jól látni, hogy repedezik a NER.
csipetke
Egy kórházat gatyába lehetett volna rázni az árából.Miért nem erről tartottak népszavazást,hogy szeretnénk-e,hogy ennyi pénzt elsz@rjanak egy elmebeteg hazug dologra?Na,azt a kérdőívet sokan visszaküldtük volna
quadrocopter
12 milliárd? Pitiség, elvégre van világszínvonalú magyar egészségügy, fertőtlenített egészségügyi patkányokkal, beázásokkal, rohadó falakkal és erősen diétás reggelikkel!
Borsodi
Kormányunknak mindenre volna pénze,de csak arra költik amiből hasznuk van.A mi érdekünket már rég nem nézik.Szégyen,hogy egy ilyen párt van hatalmon! Volt egy szép,országunk dolgozni akaró emberekkel,értelmes fiatalokkal.Egy becsületes Miniszterre lett volna szükségünk és egy rendíthetetlen Köztársasági elnökre,aki mer dönteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.