Amíg a magyarok többsége nem érzi sajátjának az állam pénzét, nem fogunk megszabadulni a T. Istvánhoz hasonló alakoktól. Most aztán megvannak! – szinte hallani lehetett, ahogy végigmorajlott a maradék, kormánytól még nem függő nyilvánosságon a napokban. Most aztán megvannak, mert az OLAF, általa pedig maga a nagybetűs Brüsszel végre kimondta, hogy T. István, O. Viktor veje és a nemzeti együttműködés rendszerének egyik legellenszenvesebb figurája tényleg csalt, korábbi cége, az Elios Innovatív Zrt. trükkös módokon jutott hozzá a közvilágítás-fejlesztésre szánt EU-s milliárdokhoz. Megvannak, lebuktak, mennek végre a levesbe – örvendeztek sokan. Gyorsan ki kell azonban ábrándítanunk mindenkit: nincsenek meg, nem buknak bele.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen sajnos igaza van! Még ezt is megengedhetik maguknak, mert legalább 2 millió birka ezt rendben lévőnek a világ rendjének tartja! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.