Az a Brüsszel, akit tavaly megállítottunk. Az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala (OLAF) súlyos szabálytalanságokat tárt fel 2011 és 2015 között az akkor a miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz tartozó Elios Innovatív Zrt. közvilágítási közbeszerzései során. Bűnszervezetben elkövetett csalást sej az OLAF a háttérben, 13 milliárdot is visszakérhet emiatt Magyarországtól az unió.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez a melledumalas olyan szerencsetlenul hangzik, mint amikor a halalraitelt odamegy a birohoz es megveregeti a vallat, megkerdezve: "Haver, nezd mar at megegyszer az iteletedet, tutira halalraiteltel? Megvarom, amig megegyszer valaki kimondja azt..."
Hallatlan pimaszsag, nivitas, felelem, es ami ezekbol a kulonleges erzesekbol osszemixelodik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@Shikari: A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadságot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt. Gyökerei a 17–18. századra, a felvilágosodás idejére nyúlnak vissza. Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg, mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus.

Az először Adam Smith által megfogalmazott gazdasági liberalizmus támogatja a szabadpiacot és a szabadkereskedelmet, klasszikusai hittek abban, hogy egy láthatatlan kéz spontán rendet alkot az eredendően széttartó egyéni szándékok és tettek szövevényéből, s a sok egyéni érdek végeredményben a közjó növekedéséhez vezet, feltéve, hogy a minimális információ és igazságszolgáltatás rendelkezésre áll mindenki számára, azaz senki sem lophat, vagy alkalmazhat kényszert másokkal szemben. A gazdasági liberalizmus a magántulajdonon és az egyének által kötött szerződéseken alapul.

A kulturális liberalizmus az egyéni jogokra koncentrál, a lelkiismeret és az életmód szabadságára, köztük olyanokra mint a szexuális szabadság, vallásszabadság, megismerés szabadsága, vagy azon alapelv, miszerint az állam ne hatoljon az egyén magánéletébe.

A liberalizmus különböző formái nagyon különböző politikai megoldásokat kínálhatnak, de néhány dologban általában egyetértenek, mint például a gondolkodás és szólás kiterjedt szabadságában, a jogállamban, a gondolatok szabad áramlásában, a magántulajdonban, a szabadpiacban, a kormányzat átláthatóságában, és - más ideológiákkal együtt - a szabad választásokban. A magyar nemzet polgárainak szabadságáért küzdő legnagyobb liberális hőseink: Kossuth Lajos és Deák Ferenc voltak.

Sok belső egyet nem értés is van a liberalizmuson belül, különösen amikor a gazdasági és a szociális szabadság ütközik. A klasszikus liberalizmus...
magyarbakancs
@Shikari: Kérdeznék valamit óntól ismer homoszexuális egyént?
advocat
Egy megjegyzés. A homoszexuálisok nem állnak ki magukat mutogatni. Szerintem. Egy párat én is ismerek, de eszükbe sem jut "pridolni". Szerintük magánügy. Szerintem is.
kokopelli
@magyarbakancs: mi a f@ßért vitatkoztok egy orbánschegget nyaló
fizetett getzi kommentelővel? Úgysem arra válaszol amít írtok! Ö egy
"maguknál meg verik a négereket" pártcsaládból szabadult IQ-mentes
fidesznyik! A liberálisok akár a kutyáikat is üvöltve mentenék a jelenlé-
tében!Semmit nem mond,de azt sokszor ismételve!
A "nácik" (nacionálszocialisták) kimerítik az Orbán törekvéseit! Minden
nemzeti,mert ő a nemzet vezetője!Minden lefölözhet,mert ő a nagy mágus!
A TAO-t kezdve a beruházásokat stb a nép érdekében kezeli!Ő az igazi náci,
("nazi" az eredeti név) aki úgy viselkedik,mint a 30-as évek távoli testvérei
ill. példaképei!
magyarbakancs
@kokopelli: Szia!
Nem vitatkozom csak bosszantani akarom.
magyarbakancs
@Shikari: Ha ismer és gondolom beszél is vele őróla is lesújtó az emberi véleménye,vagy a szekxúállis beálitotsága befolyásolja a normál emberi érzését?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.